F.v. Adrien Bjørnskau (Leder Media, RED dentsu X), Ludvig Johansen (Markedssjef, Storytel), Ina Marthinsen (Medierågiver, RED dentsu X)

RED dentsu X skal hjelpe Storytel med lydboksalget

– RED dentsu X imponerte oss i pitch-prosessen på flere områder.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Storytel satser i 2022 ytterligere for å styrke sin posisjon og øke lydbokmarkedet. I den anledning gjennomførte de en omfattende byråpitch på tampen av fjoråret, der valget falt på RED dentsu X som ny byråpartner.

Det melder selskapet i en pressemelding.

Over 300 000 titler

Nordmenns betalingsvillighet for strømmetjenester er stor sammenlignet med andre markeder, og spesielt lydbokmarkedet er for tiden i bratt vekst.

Storytel Norge AS ble stiftet i 2014 som et joint venture mellom Cappellen Damm og svenske Storytel AB og er nå blant landets aller største i sin sjanger med over 300 000 titler.

Nå går selskapet inn for å øke markedet ytterligere, og med seg på denne reisen har de valgt RED dentsu X som sin byråpartner, som fremover vil levere mediestrategi, mediekjøp, performance og innholdsproduksjon.

Ludvig Johansen, Markedssjef i Storytel, forteller at mediebyråets strategiske tilnærming samt teamets engasjement var utslagsgivende for byråvalget.

– RED dentsu X imponerte oss i pitch-prosessen på flere områder. De viste blant annet at de er i stand til å utfordre etablerte tankesett, noe vi tror er spesielt viktig i tiden som kommer, sier Johansen.

– Klør i fingrene

Han sier at med et godt kommunikasjonsteam med på laget og et godt produkt i bunn skal de være godt posisjonert for å bli en del av hverdagen til stadig flere nordmenn.

– Så, nå klør vi skikkelig i fingrene etter å starte opp dette samarbeidet, og er sikre på at dette blir ordentlig bra, sier han i pressemeldingen.

– Å få bidra på denne reisen med alle våre fagområder fra innsikt og mediestrategi til teknologi og innhold gjør oss svært motivert. Vi er veldig glad for tilliten Storytel har gitt oss, sier leder for Media i RED dentsu X, Adrien Bjørnskau.

Powered by Labrador CMS