2022 ble et knallår for NoA-gjengen som kunne se tilbake på milliardomsetning og 665 millioner kroner i byråomsetning. 2023 blir et tøffere år for dem.
2022 ble et knallår for NoA-gjengen som kunne se tilbake på milliardomsetning og 665 millioner kroner i byråomsetning. 2023 blir et tøffere år for dem.

Rekordår for NoA Norge – passerte én milliard i omsetning

2022 ble et rekordår for NoA Norge, men de merker at 2023 er et langt tøffere år.

Publisert

– At vi de siste to årene har investert strukturert mot nye områder innenfor avansert teknologi, produktutvikling og management consulting, bærer nå frukter. Vi merker at kundene etterspør mer og mer integrerte leveranser på tvers av NoA, og dette er vårt management consulting miljø en god katalysator for, sier Kai Holmberg, CEO for NoA Norge, i en pressemelding.

NoA Norge kan se tilbake på et rekordår i 2022 der omsetningen passerte en milliard kroner for første gang for dem.

Byråomsetningen gikk opp med hele 47 prosent og endte på 665 millioner kroner.

NoA Norge består blant annet av selskapene NoA Consulting, Bold Scandinavia, Anorak, NoA Connect, Bluebird, NoA Ignite, Unfold, Scienta og Agitec. 

Lønnsomhetsveksten kommer hovedsakelig fra gruppens nyeste forretningsområder NoA Consulting, Scienta og Agitec, som driver med avansert softwareutvikling, samt Unfold, som bygger digitale produkter og selskap.

75 prosent av omsetningen i NoA Norge er tech-drevet hvor maskinlæring og AI står sentralt i nærmest alle leveranser, opplyser Holmberg.

– Teknologi utgjør den største delen av omsetningen, men kreativiteten er det som forsterker effekten teknologien har og er det som skiller oss fra konkurrentene. På toppen av dette bygger vi nå hele selskaper og vekstreiser med tung forretningsforståelse og datadrevet effektfokus, sier han.

Fra fire forskjellige lokasjoner flytter alle selskapene sammen i Nedre Voll gate 11 i Kvadraturen sentralt i Oslo september 2023.

– Vårt viktigste fokus er å definere, utvikle og bygge gode løsninger og resultater for kundene våre. I 2022 gjorde vi et byks med langt flere prosjekter med større forretnings- og samfunnsmessig impact enn tidligere, sier Holmberg. 

Første halvår 2022 satte NoA-gjengen nye rekorder hver måned og vokste derfor med høyt tempo gjennom året.

Men i siste kvartal merket de en oppbremsing i markedet som gjorde at de måtte ta foten av gasspedalen. 

– Selv om første kvartal 2023 ble bra for oss, så har andre kvartal vært mer krevende og markedet preges nå av usikkerhet og tøff konkurranse. Våre prognoser viser at dette vil vedvare utover høsten, sier Holmberg i pressemeldingen.

Han sier at det da hjelper at selskapene deres i Danmark, Sverige og Finland rapporterer om bedring i sine prognoser. 

Powered by Labrador CMS