Dennis Hauger sin Formel 2-bil vil pryde den spesialtilpassede DNB-logoen gjennom juni- løpene i Barcelona og Østerrike.

DNB og Dennis Hauger løfter mangfold og likestilling under Formel 2-løpene

DNB kraftsamler flere samarbeidsavtaler, og fargelegger Dennis Haugers bil med Pride-farger under konseptet sitt «Kom som du er».

Publisert
Banken deltok i paraden første gang i Oslo i 2019. Bildet er fra fjorårets Pride-parade.

Gjennom samarbeidet med Dennis Hauger og hovedpartnerskapene med Oslo, Bergen, Trondheim og Moss Pride kobler DNB motorsport og det skeive miljøet, og ønsker tydelig å markere viktigheten av mangfold og inkludering.

- Denne koblingen av samarbeid forsterker arbeidet vi gjør gjennom året for å skape en arbeidsplass der alle skal føle seg inkludert. Vi ønsker å bidra til et samfunn og arbeidsliv der alle skal få være seg selv og elske den de vil. Idretten er også sentral i dette, sier markedsdirektør Aina Lemoen Lunde i en pressemelding. 

DNB har også tidligere løftet mangfold og likestilling innenfor idretten, blant annet gjennom VM i snøsport for parautøvere og #huninvesterer. 

Der brukte de deler av Lise Klaveness sin ikoniske tale til å sette fokus på det store oppmerksomhetsgapet og fylle Ullevaal stadion til kamp.

DNB fargelegger Dennis Haugers bil med Pride-farger.

-Vi er stolte og glade for å kunne være en del av en så viktig sak med DNB. Mangfold og inkludering er noe vi ønsker svært velkomment i motorsporten, og inviterer alle som ønsker det inn i miljøet, sier Henning Jodnes, salgs- og utviklingssjef i Rudskogen og del av team Hauger.

Hauger sin Formel 2-bil vil pryde den spesialtilpassede DNB-logoen gjennom juni- løpene i Barcelona og Østerrike.

- I tillegg til at Dennis tvers gjennom er en bra fyr og et godt forbilde, når han ut til en stor målgruppe. Det er ingen tvil om at koblingen av våre to samarbeidsavtaler gir gode og viktige synergieffekter på flere områder, sier Erik Krogh, seksjonsleder i konsern merkevare, marked og salg.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS