– Jeg er beæret over å ha fått muligheten til å lede Axo og det talentfulle teamet bak, sier ny administrerende direktør Jostein Christian Dalland.
– Jeg er beæret over å ha fått muligheten til å lede Axo og det talentfulle teamet bak, sier ny administrerende direktør Jostein Christian Dalland.

Jostein Christian Dalland tar over etter Carl E. Endresen i Axo AS

Kommer fra lederstillinger i Storebrand ASA, Aker BioMarine ASA og i konsernledelsen i Orkla Foods.

Publisert

– Jeg er beæret over å ha fått muligheten til å lede Axo og det talentfulle teamet bak. Etter det vellykkede oppkjøpet av danske LendMe har Axo blitt ledende innen distribusjon av personlige finansprodukter i Norge og Danmark, sier Dalland i en pressemelding torsdag.

Torsdag annonserte selskapet at Jostein Christian Dalland er ny administrerende direktør.

– Jeg ser frem til å samarbeide med styret for å sikre at selskapet fortsetter å innovere og utvikler løsninger som styrker våre tilbud til både forbrukere og bankpartnere, og er glad over å få muligheten til å lede Axos neste fase av vekst for å bli den fremste pan-nordiske plattformen for personlige finansielle produkter.

Axo er en distributør av personlige finansprodukter i Norden, og porteføljeselskap til Corsair, et private equity-selskap som investerer i selskaper innen finansielle tjenester.

Kommer fra flere lederstillinger

Dalland har 30 års internasjonal og digital markedsføringserfaring. Han har sist fungert som Group Executive Vice President og leder for sparing og markedsføring i Sbanken, hvor han hadde det fulle ansvaret for spare- og investeringsenheten.

Han var også markedssjef med ansvar for merkevare, kundeopplevelse og datadrevet markedsføring, og i tillegg til å ha jobbet som administrerende direktør i flere oppstartsbedrifter, har han også innehatt senior lederstillinger i Storebrand ASA, Aker BioMarine ASA og i konsernledelsen i Orkla Foods.

– På vegne av selskapet og styret er jeg glad for å ønske Jostein velkommen som vår nye administrerende direktør. Han bringer med seg dyp internasjonal og digital markedsføringsekspertise og har en utmerket merittliste med å administrere og skalere digitale B2C-bedrifter. Hans erfaring er svært komplementær med Axos nåværende strategi og visjon, og vi er sikre på at han er den ideelle lederen for vår neste vekstfase, sier Didier Bench, styreleder i Axo.

Powered by Labrador CMS