Aksel Jakobsen

Aksel er ny kommunikasjons­sjef i Kirkens Nødhjelp

– Jeg er entusiastisk over å få bli en del av dette viktige arbeidet.

Publisert

Tidligere statssekretær i Utenriksdepartementet, Aksel Jakobsen (47) er ansatt som ny leder for Avdeling for kommunikasjon og politikk i Kirkens Nødhjelp.

Det melder Kirkens Nødhjelp i en pressemelding.

Jakobsen er utdannet jurist fra Universitetet i Tromsø.

Foruten bakgrunnen fra Utenriksdepartementet har han bred utviklingspolitisk erfaring fra den globale vaksinealliansen GAVI og fra arbeidet som spesialrådgiver for KrFs stortingsgruppe med ansvar for Utenrikskomiteens saksområder.

Jakobsen har i flere år arbeidet i skjæringspunktet mellom kommunikasjon og politikk som rådgiver i regjeringsapparatet så vel som i Stortinget blant annet med pressekontakt og taleskriving.

– Kirkens Nødhjelps innsats for å redde liv, bidra til utvikling og fremme fred trengs mer enn noensinne. Jeg er entusiastisk over å få bli en del av dette viktige arbeidet og det solide teamet i Kirkens Nødhjelp, sier Jakobsen i pressemeldingen.

– Aksel Jakobsen bringer mye verdifull erfaring innen politikk og kommunikasjon og en viktig internasjonal erfaring fra det utviklingspolitiske feltet på ulike nivåer, sier generalsekretær Dagfinn Høybråten.

Jakobsen tiltrer sin nye stilling 1. mars neste år.



Powered by Labrador CMS