Alex Holdridge
Alex Holdridge

Deadline utvider med amerikanske krefter for å styrke filmteamet i Harstad

Drømmer om å lage film fra sin nye hjemby.

Publisert

– Helt siden oppstarten i Harstad har vi merket stor interesse for oss i Deadline, og da er det ekstra stas å kunne ansette en til her. Alex sitt tilfører oss enda mer kompetanse på historiefortelling, noe vi brenner for, sier Martin Meisterlin, daglig leder i Deadline i en pressemelding.

I september 2022 åpnet Deadline kontor i Harstad. Selskapet har gått fra ni til snart 21 ansatte og har på kort tid blitt et av Nord-Norges største kreative byrå.

Holdridge blir den tredje personen som er ansatt på Deadlines kontor i Harstad.

Kollega Karina Hvidsten, digital designer i Deadline Harstad, er glad for å få en ny kollega:

– Alex er en herlig person som byr på seg selv. Han er en idérik og kreativ ressurs med masse spennende erfaring som kommer hele teamet til gode, sier Hvidsten.

Holdridge har vunnet flere priser på festivaler som South by South West Film Festival og Austin Film Fest. Han har også en lang historie med å jobbe sammen med skuespilleren Scoot McNairy, som han har laget tre filmer sammen med.

Alex Holdridge, Karina Hvidsten og Lisa Skaar Næss
Alex Holdridge, Karina Hvidsten og Lisa Skaar Næss

– Vi gleder oss veldig til å kunne dele av Alex’ kompetanse og kreativitet med kundene våre, sier Hvidsten.

Holdridge og hans familie flyttet til Harstad fra Los Angeles i desember 2020, og har ingen planer om å flytte “hjem” med det første.

– Vi har nettopp kjøpt hus, og familien til kona mi er herfra, sier Holdridge.

Alex har en redusert stillingsprosent i Deadline for å kunne jobbe med et manusprosjekt han har gått og ruget på siden begynnelsen av 2020. Dette prosjektet håper han å kunne realisere her i Harstad.

– I fremtiden håper jeg kanskje å lage en film eller en TV-serie her i byen, men vi får se hva tiden bringer, sier Holdridge.

Powered by Labrador CMS