Alexandra Dahlen fra Levanger er ny kommunikasjonsrådgiver ved Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.
Alexandra Dahlen fra Levanger er ny kommunikasjonsrådgiver ved Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.

Alexandra Dahlen blir kommunikasjons­rådgiver ved Nasjonalt kompetansesenter

Alexandra Dahlen er ansatt som kommunikasjonsrådgiver ved Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.

Publisert

– Dette blir spennende! Jeg gleder meg til å være med på å formidle den forskningen og de prosjektene som kompetansesenteret jobber med. Jeg gleder meg også til å jobbe ved Nord universitet. Det blir litt som å komme hjem, sier Alexandra Dahlen, til hjemmesiden til Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg.

Hun kommer fra jobben som markedskoordinator ved Alti Magneten og Alti Verdal, og tiltrer rollen som kommunikasjonsrådgiver ved Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg, 1. mars.

Dahlen har tidligere jobbet som kommunikasjonsrådgiver på Læringsmiljøsenteret og Lesesenteret ved Universitetet i Stavanger, hvor hun blant annet hadde hovedansvaret for forskningsformidling ved sentrene.

Hun har en master i medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi fra NTNU, og har også tidligere jobbet som rådgiver i Nord-Trøndelag Fylkeskommune.

– Vi gleder oss til å ønske Alexandra velkommen til oss. Hun har med seg god erfaring som vil styrke jobben vår med å synligjøre det tverrfaglige kultur og helse-feltet og samspillet mellom forskning, utdanning og praksis, sier daglig leder Marit Stranden.

Dahlen tiltrer rollen ved kompetansesenteret blir 1.mars.

Powered by Labrador CMS