Linn Berg Skjeseth, Roger Kristiansen og Angelica Prag har fått jobb i Aller Concept Store.
Linn Berg Skjeseth, Roger Kristiansen og Angelica Prag har fått jobb i Aller Concept Store.

Aller Concept Store styrker laget - Ansetter tre

Har ansatt tre stykker som skal være med og ta de til nye høyder.

Publisert

– Vi ruster skikkelig opp og nå har vi fått på plass nye kloke hoder og smarte hender på verkstedet vårt, sier Hillevi Forsman og Asbjørn Halvorsen, som leder det kreative byrået Aller Concept Store i en pressemelding.

Linn Berg Skjeseth (26) er ansatt som kreatør og skal jobbe med å levere skreddersydde konsepter til Aller sine annonsører. Skjeseth er utdannet i kommunikasjon og kommer sist fra ad tech-miljøet i Aller. Angelica Prag (28) har lang redaksjonell erfaring fra både Topp og KK – nå skal hun jobbe med kommersiell prosjektledelse og innholdsproduksjon. Roger Kristiansen (45) blir innholdsprodusent med Norsk Tipping og spilltjenester som spesialfelt. Han har lang erfaring fra spillbransjen med analyse og konseptutvikling.

Asbjørn Halvorsen
Asbjørn Halvorsen

Aller concept store mener selv de ikke er et klassisk contentbyrå

– Vi er et kreativt A til Å-byrå, med et sterkt artilleri av fagfolk som lager video, design og content marketing i skreddersydde konsepter med skikkelig punch og identitet, sier Halvorsen i pressemeldingen.

Dette spennet i tilbud og tjenester har gitt sterk vekst for Aller Concept Store – hele 40 prosent fra fjoråret hittil, skriver de i pressemeldingen.

– Selv om det har vært en merkelig tid for alle i mediemarkedet, har det også vært en utrolig fin tid der vi har skapt nye og spennende ting sammen med annonsørene våre, sier Forsman i pressemeldingen.

Hun mener at at koronaen har satt fart på kreativiteten. Et godt eksempel på det er kampanjen som fikk hele Norge til å snakke om Talkmore, i samarbeid med mediebyrået OMD. Konseptet lekte med logoen og merkevaren og skapte 100 000 unike budskap ala «Lovemore», «Movemore» og «Enjoymore». Totaldekningen var på to millioner mennesker og løsningen knuste målsetningene om økning i kunnskap og vurdering.

Powered by Labrador CMS