Katrine Torkildsby-Reine (t. v), Elisabeth Underthun Berglie (i midten) og Angelica Prag (t. h.), starter som ledere i Aller Medias kommersielle avdeling som ledes av kommersiell direktør Chris Tallerås Steen.
Katrine Torkildsby-Reine (t. v), Elisabeth Underthun Berglie (i midten) og Angelica Prag (t. h.), starter som ledere i Aller Medias kommersielle avdeling som ledes av kommersiell direktør Chris Tallerås Steen.

Den største ansettelsesprosessen i Aller Media i nyere tid: Nå er nye kommersielle ledere ansatt

– Jeg gleder meg til løfte konseptsatsningen til nye høyder, sier Hillevi Forsmans erstatter.

Publisert

– Prosessen med rekruttering av nye Aller-hoder går unna. Vi har allerede fått på plass mange flinke og riktige personer, og vi er stolte og ydmyke over at det er så mange som ønsker å jobbe hos oss i Aller Media. Når vi jobber med rekrutering er det viktig for oss at kjemien stemmer, kompetansen er på plass og at både vi og kandidaten ser en langsiktighet i dette forholdet, poengterer kommersiell direktør Chris Tallerås Steen i Aller Media, i en pressemelding mandag.

For lengst vel etablert

Nå har Aller Media ansatt tre nye kommersielle ledere i Angelica Prag, Elisabeth Underthun Berglie og Katrine Torkildsby-Reine.

Prag starter som ny leder for Aller Concept Store. Underthun Berglie har startet som salgssjef i et av KAM-teamene hos Aller Media, mens Torkildsby-Reine er i gang senest 1. januar som salgssjef i Aller Medias produktteam.

– Dette synes jeg oppriktig er en av de mest spennende jobbene i media-Norge! Aller Concept Store har kommet langt og er for lengst vel etablert, samtidig som vi hele tiden ser nye muligheter for utvikling. Jeg gleder meg til løfte konseptsatsningen til nye høyder sammen med teamet mitt og – ikke minst – til å ha det skikkelig gøy på veien, sier Prag.

Erstatter Hillevi Forsman

Hun kommer fra stillingen som innholdsprodusent og prosjektleder i Aller Concept Store, kommersiell avdelings kreative «hub». Hun erstatter dermed Hillevi Forsman som nå er blitt daglig leder for Aller Social Club, tidligere Adlink. Prag har lang erfaring fra Aller-systemet. Hun har tidligere jobbet som prosjektleder i TOPP og som journalist i KK, begge merkevarer i Aller Media.

– Det er hard konkurranse om jobbene som for tiden utlyses hos oss i Aller Media. Det er mange sultne kandidater med en herlig variasjon av erfaring og bakgrunn. Konkurransen er tøff – og slik skal det være. Vi fortsetter rekrutteringsprosessen i stor stil, forteller kommersiell direktør Chris Tallerås Steen i Aller Media.

Aller Media er på offensiven på mange områder for tiden og har satt i gang en prosess for å rekruttere nærmere 80 nye medarbeidere. Dette er den største ansettelsesprosessen i Aller Media i nyere tid.

Powered by Labrador CMS