Christopher Sjuve

Christopher Sjuve blir bærekraftsrådgiver i Sustainability

– Jeg gleder meg veldig til å få jobbe hver dag med noe jeg virkelig brenner for!

Publisert

Rådgivningsselskapet Sustainability AS har ansatt Sjuve for å bistå en rekke selskaper med tjenester innen bærekraftig forretningsdrift.

Det melder byrået i en pressemelding.

– Christopher vil bli et godt tilskudd blant våre rådgivere. Med hans kunnskap, innsikt og formidlingsevne, særlig for bærekraftige matsystem, vil han bidra sterkt til at stadig flere virksomheter kan få god veiledning til viktige retningsvalg innen bærekraft, sier daglig leder Ingrid Aasaaren i pressemeldingen.

Christopher Sjuve kan vise til en lang og mangfoldig bakgrunn som matjournalist, kokebokforfatter og TV-personlighet. Han har hatt Sjuves Kjøkken på VGTV, vært kokk på NRK Sommeråpent og lagde egen TV-serie om mat og lukt (Nesevis) for samme kanal i 2012.

I 2016 ble han matredaktør i Aller Media.

Sustainability AS er et bedriftsrådgivningsselskap med spisskompetanse på klima, sosiale forhold og bærekraftig virksomhetsstyring, og bistår virksomheter med bærekraftstrategier, analyse, posisjonering, rapportering og etterlevelse innenfor ESG.

Sjuve har i en rekke år vært opptatt av kunnskapsbasert formidling, og vil kunne bidra til at stadig flere virksomheter setter fokus på dette i sitt bærekraftarbeid.

– Jeg gleder meg veldig til å få jobbe hver dag med noe jeg virkelig brenner for! Bærekraft har alltid vært en svært viktig motivasjon for meg. Nå ser jeg fram til å løse spennende og meningsfylte oppgaver sammen med de flinkeste folka, sier Sjuve.Powered by Labrador CMS