Anne-Kat. Hærland lanserer humorpodkasten «Anne-Kat. om 90-tallet».

Gjennopplever 90-tallet: Anne-Kat. Hærland kommer med podkast

Har lest alle Se og Hør fra 1990 til 1999 for å forberede seg best mulig.

Publisert

I dag lanserer komiker og tidligere programleder, Anne-Kat. Hærland (50) de to første episodene av humorpodkasten «Anne-Kat. om 90-tallet».

Det melder Aller Social Club i en pressemelding.

I den nye podkasten tar tv-profilen for seg høydepunktene, år for år og deler med seg av egne opplevelser gjennom det fargerike årtiet, med et skråblikk på popkultur og nyhetsbildet i Norge.

– Hensikten har vært å lage et komprimert, nostalgisk, humoristisk og underholdende gjensyn med hele 90-tallet. Vi har ikke fått plass til alt i podkasten, men vi gjenopplever veldig mye gøy som forteller om hvordan verden så ut på den tiden. Og jeg lover dere at høydepunktene står i kø, sier Anne-Kat. i pressemeldingen.

Hun har gått systematisk til verks i forberedelsene.

Siden i sommer har hun lest gjennom alle utgivelsene av Se og Hør fra 1990 til 1999, i tillegg har hun studert Dagbladets nyhetsarkiv fra det samme tiåret.

– Det har gitt en barnslig glede å finne tilbake til mine «gamledager». Jeg fylte 18 år i 1990, så det blir også en del om mine egne mer private historier fra den tiden. Det får også plass i episodene. Det er ikke alt jeg hadde tenkt å fortelle, men nå gjør jeg det likevel, avslører Hærland.

Med i studio er også en av Anne-Kats beste venner, Jonas Jørstad (50). De møttes første gang da han var ung journalist i Se og Hør som ble sendt ut for å intervjue Anne-Kat.

– Vi skal bla oss gjennom mange av de store norske og internasjonale nyhetene, og vi skal snakke om hvordan de preget oss. Men det er stort sett med humoristiske, sarkastiske og ironiske briller på, så jeg er sikker på at det blir gøy, sier Hærland.

Powered by Labrador CMS