Digital Opptur har ansatt to seniorrådgivere på sosiale medier. Fra venstre Tage Langhelle (seniorrådgiver), Erik Storm (daglig leder) og Amalie Raastad (seniorrådgiver).
Digital Opptur har ansatt to seniorrådgivere på sosiale medier. Fra venstre Tage Langhelle (seniorrådgiver), Erik Storm (daglig leder) og Amalie Raastad (seniorrådgiver).

Digital Opptur styrker sosiale medie-rådgivning

Digital Opptur har gjennom sommeren styrket sin rådgivning på sosiale medier med to seniorrådgivere.

Publisert

To nye ansatt i Digital Opptur for å styrke rådgivning på sosiale medier. Tage Langhelle kommer fra Netthandelsgruppen hvor han har styrt betalt sosiale medier til Comfyballs og Thigts. I tillegg startet Amalie Raastad rett før sommeren etter å ha tidligere jobbet med sosiale medier i Novicell. Sammen med de andre som jobber med sosiale medier danner de nå et dyktig fagmiljø.

– Dette er et tydelig steg på å bygge opp et sterkt fagmiljø innen rådgivning rundt sosiale medier. Jeg er veldig glad for å få med Tage og Amalie på laget og de har allerede bidratt til gode råd og anbefalinger til kunder, sier daglig leder i Digital Opptur Erik Storm i en pressemelding onsdag.

Digital Opptur kjører allerede kampanjer på sosiale medier for en rekke bedrifter.

– På sosiale medier ser vi spesielt hvor viktig det er med godt og relevant innhold. Det har mye å si for hvordan resultatene blir. I tillegg er det viktigere å følge med på hvilke kanaler som passer målgruppen din - slik at du ikke blir stuck i gamle sannheter, men hele tiden tester og finner ut hva som fungerer, kommenterer seniorrådgiver på sosiale medier i Digital Opptur, Tage Langhelle.

Sammen med resten av fagmiljøet på sosiale medier er det nå en rekke kampanjer og annonser som nå testes.

– Et godt fagmiljø er helt avgjørende for å skape gode resultater for kunder over tid. Det å være en del at dette fagmiljøet er veldig gøy og inspirerende. Her skjer det mye og dagene er aldri kjedelige, sier Amalie Raastad som er seniorrådgiver på sosiale medier i Digital Opptur.

Powered by Labrador CMS