Bjarne Laastad er ny daglig leder i PYX. Her står han sammen med Amanda Kaldestad Westerlund, som er ny analytisk strateg.
Bjarne Laastad er ny daglig leder i PYX. Her står han sammen med Amanda Kaldestad Westerlund, som er ny analytisk strateg.

Amanda Kaldestad Westerlund ansatt i PYX

PYX i Haugesund henter inn Amanda Kaldestad Westerlund. Samtidig overtar Bjarne Laastad som daglig leder i selskapet.

Publisert

– De fleste virksomheter vi er i kontakt med erkjenner at de burde vært bedre på internkommunikasjon. Med omstilling, konsolideringer og mer bruk av hjemmekontor har kommunikasjonsarbeidet internt både blitt viktigere og mer utfordrende, sier Bjarne Laastad i markeds- og kommunikasjonsbyrået PYX i en pressemelding.

Nå har de ansatt Amanda Kaldestad Westerlund som en del av teamet. De omtaler henne som et talent og en analytisk strateg som brenner for god internkommunikasjon.

– Hun vil bli et viktig tilskudd for oss og en nyttig ressurs på hele kommunikasjonsfeltet, sier Laastad.

Kaldestad Westerlund har en bachelor i PR- og kommunikasjon fra BI i Bergen og en master i HR-ledelse fra Copenhagen Business School. 

Hun har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver gjennom flere år for Stiftelsen Museum Vest i Bergen, etterfulgt av noen år som analyserådgiver for Jefferson Wells Norge i Oslo. 

Hun flyttet hjem til Haugesund i sommer, og har i høst vært rekrutteringsrådgiver hos Personalhuset.

– Jeg brenner for god kommunikasjon - både internt og eksternt. Jeg ser fram til å kombinere bakgrunnen min innen HR og kommunikasjon, og ta dette med meg i møte med spennende mennesker, prosesser og oppgaver i PYX, sier hun.

Bjarne Laastad har vært kommunikasjonsrådgiver og medeier i PYX siden 2017, og overtar fra 1. januar som daglig leder etter Jon Andreas Tveit, som starter i ny jobb hos Haugaland Kraft Energi 1. februar.

PYX består i tillegg av kommunikasjonsrådgiver Mona Terjesen, digitalansvarlig Helene Helgeland, markedsrådgiver Susanne Grutle, webansvarlig Thomas S. Jansen og designer Tina Davison.

Powered by Labrador CMS