Ingrid Lea og Torny Hesle utgjør byrået Torny&Ingrid.
Ingrid Lea og Torny Hesle utgjør byrået Torny&Ingrid.

Torny&Ingrid til topps i Amedias «Tett På»

Annonsen var laget for mobilselskapet Release.

Publisert

Reklamebyrået Torny&Ingrid melder seg på i kampen om den totale 2021-seieren i Amedia konkurransen «Tett på», med sin seier i det andre tertialet.

Totalt tre byråer/kreative team skal konkurrere om den endelige seieren for året.

– Nyheten om Release Arena ble utgangspunktet for ideen, og målet var å bygge en helhetlig historie rundt Release sin arena samt butikk i Sandefjord. For selv om deres nye butikk i sentrum ikke er den største arenaen, så er den kanskje likevel den viktigste ettersom det er her de kommer i kontakt med kundene, sier Torny Hesle i Torny&Ingrid, i en pressemelding mandag.

Føler lokalpatriotisme

Noen uker etter at Sandefjord Stadion ble omdøpt til Release Arena, var det klart for åpning av første Release-butikk i Sandefjord. Det var ønskelig med en lokal printannonse for å formidle åpningen av butikken som selger brukte mobiltelefoner med et sterkt miljøengasjement.

– Det er alltid spennende å sette seg inn i nye kunder og produkter ettersom man lærer mye om nye felt, men å sette seg inn i lokalt forankrede bedrifter er ekstra gøy siden vi blir bedre kjent med flere steder i landet. Plutselig føler man litt lokalpatriotisme for en by eller tettsted man i utgangspunktet ikke har noen tilknytning til, sier Ingrid Lea i Torny&Ingrid.

Juryen skriver følgende om vinnerarbeidet:

– «Det enkle er ofte det beste. Tertialvinneren av «Tett På» treffer midt i lokalhjertet, og får snakket om en mobilbutikk i samme slengen. Det er ikke så lett, lyder begrunnelsen.

Godt formidlet til lokalsamfunnet

Konkurranse kårer den beste reklamen i Amedia Marked sine lokale medier. Hver tertial kåres en vinner – og i tillegg kåres en totalvinner ved årets slutt.

I kriteriene til prisen står det blant annet at bidragene skal være lokalt forankret og godt formidlet til lokalsamfunnet. Konkurransen er åpen for kampanjer både på print og digitalt. Reklamebyråer, kreatører og kreative team har anledning til å delta.

I juryen sitter juryleder Magnus Høgberg Hansen fra Anorak, Christian Bråthen-Nordland fra S&B-N, Knut Røse fra Schjærven og Beate Carlsen fra Amedia Marked.

Årets vinnerteam blir premiert med en tur til New York og Advertising Week. Vinneren offentliggjøres på Gullblyanten fredag 25. mars.

Powered by Labrador CMS