Tonje Eckholdt (f.v.) var tilbake i selskapet høsten 2021 etter et opphold hos Sparebank 1, Morten Christiansen, Kine Krogstad og Frida Elise Hagen.

JCP Travel med nyansettelser: – Vi trenger pause fra Teams

Henter fra Godt Levert og Choice.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Det oppleves som at mange nå ønsker å ta igjen alle de øyeblikkene de ikke har kunnet oppleve de siste to årene. Vi trenger pause fra Teams, og skape opplevelser sammen. De små samtalene, de unike destinasjonene og rett og slett prioritere tid sammen, sier daglig leder i JCP Travel, Morten Christiansen. en pressemelding onsdag.

Event-reisebyrået melder om ekstrem pågang av kunder som er utsultet på å reise og oppleve verden sammen med kollegaer og partnere.

Men det er ikke bare kundene som kjenner på reiselyst.

– Det er JCP Travel også, og det er ekstra gøy å kunne styrke laget nå som etterspørselen er der.

Lekent og proft

Byrået har derfor styrket seg med nyansettelsene Frida Elise Hagen og Kine Krogstad.

– For meg virker JCP som en svært attraktiv arbeidsplass, med et lekent og proft arbeidsmiljø fylt av kreative og engasjerende mennesker. Det er menneskene som gjør JCP helt unik! Sier Hagen, som kommer fra Godt Levert-gruppen

Krogstad kommer sist fra Choice-systemet og Amerikalinjen hotell.

– Jeg hadde lyst til å jobbe for JCP fordi jeg hadde hørt at det var et arbeidsmiljø med mye rom for vekst og læring. Folkene her har en generell innstilling om at alt er mulig. Og det synes jeg er KULT!

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.

Powered by Labrador CMS