Torbjørn Sølsnæs, bransjedirektør for NHO Geneos barnehagebransje.

Torbjørn Sølsnæs går til NHO Geneo

Torbjørn Sølsnæs, med 20 års erfaring med politikk, kommunikasjon og myndighetskontakt, er ansatt som ny bransjedirektør for NHO Geneos barnehagebransje.

Publisert

Torbjørn Sølsnæs kommer fra stillingen som Public Affairs Manager i legemiddelselskapet Amgen. 

Sølsnæs har jobbet med politikk, kommunikasjon og myndighetskontakt i 20 år. Han har blant annet erfaring som politisk rådgiver i Høyres stortingsgruppe, næringspolitisk direktør i Avfall Norge og fagsjef for næringspolitikk og myndighetskontakt i NHO Service og Handel.

– Å komme tilbake i NHO-felleskapet er noe jeg har sett for meg kunne skje på et tidspunkt, og jeg er veldig glad for at jeg får muligheten til å lede arbeidet for NHO Geneos barnehagebransje, sier Sølsnæs i en pressemelding.

Sølsnæs har sin første arbeidsdag som bransjedirektør for Barnehagebransjen mandag 2. september. 

Sammen med Tone Mila, fagsjef i Barnehagebransjen, skal han jobbe for NHO Geneos medlemsbarnehager.

– Jeg vil sammen med dyktige kolleger, både blant medlemmene og i NHO Geneo, bidra til å styrke forståelsen for private barnehager og deres samfunnsbidrag, sier Sølsnæs.

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i NHO Geneo, er svært fornøyd med å få Sølsnæs som bransjedirektør for Banehagebransjen.

– Torbjørn har lang fartstid fra politikken og mange års arbeid med kommunikasjon og myndighetskontakt. Hans brede erfaring vil være med å sette barnehagebransjen inn i eliteserien av norsk politikk, sier Bekkemellem.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS