Sosiale medier-sjefen i Amnesty International Norge, Frida Marie Grande, forlater organisasjonen og begynner i Sannum og Bergestuen.

Frida Marie Grande forlater Amnesty: – Føles veldig rart

Går over til nyoppstartede Sannum & Bergestuen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

- Vi har lett etter den beste på sosiale medier-feltet, en som kan løfte våre kunder på strategisk kommunikasjon i sosiale medier, og som kan dette bedre enn oss. Hun fant vi. Og det til gangs, sier partner og daglig leder i Sannum & Bergestuen, Eva Sannum, til Kampanje.

Nå er det kjent at Frida Marie Grande, som for mange er kjent som sosiale medier-, og særlig Instagram-ekspert, forlater Amnesty International Norge til fordel for jobb i byrået Sannum & Bergestuen.

- Å si opp jobben i Amnesty føles veldig rart. Det har vært en stor ære å engasjere tusenvis av nordmenn i viktige menneskerettighetsspørsmål, men det lille eventyret Eva og Svein Tore inviterte meg med på, var rett og slett ikke mulig å si nei til. Vi deler mange av de samme verdiene og ønsker å jobbe med samfunnsnyttig kommunikasjon som dytter verden i riktig retning. Det blir veldig gøy å bruke all min erfaring til å hjelpe andre organisasjoner og virksomheter med å oppnå ekte engasjement i deres kanaler, sier Grande til avisen.

Grande har en bachelorgrad i PR og samfunnspåvirkning fra Høyskolen Kristiania, og byråerfaring fra Trigger og Släger. I tillegg til årene i Amnesty har hun også tidligere erfaring fra Redd Barna.

Powered by Labrador CMS