Her sitter XXL-sjefen i pysjen og forteller om sine verste mareritt.
Her sitter XXL-sjefen i pysjen og forteller om sine verste mareritt.

Se video: XXL-sjefen sendte personlig hilsen til alle sine 5000 ansatte i pysjen

Publisert

– I tillegg til rekordengasjement internt og mange morsomme kommentarer til vår pysjamaskledde sjef, så har vi også fått masse oppmerksomhet om de nye tingene og ferden videre for XXL, sier kommunikasjonsdirektør Andreas Nyheim i XXL i en pressemelding.

Ville gjøre noe ekstra

Det skapte et stort engasjement da XXL-sjef Pål Wibe stilte i pysjamas og introduserte selskapets nye visjon og merkevareplattform i en film som ble personalisert og laget unik for hver enkelt av de 5000 ansatte.

XXL har utviklet en ny visjon, strategi og merkevareplattform og oppdatert sportskjedens uttrykk i alle kanaler – inkludert ny nettside og visuell profil i sportskjedens 90 varehus.

Da merkevareplattformen ble presentert internt, ville XXL gjøre noe ekstra for å skape begeistring og oppmerksomhet. Løsningen ble å lage en data-drevet og unik video delt til hver enkelt ansatt, ved å ta i bruk løsningene til teknologiselskapet Storm 121. Joachim Foss Rønning har stått for manus og regi i samarbeid med XXL.

– Vi ønsket å skape størst mulig oppmerksomhet om strategien vår og ny merkevareplattform, og samtidig slippe skuldrene ned, bjuda på og spre litt glede i en tid som har vært krevende for mange. Det var sånn ideen om en personlig og morsom film til hver enkelt ansatt kom opp, og vi er strålende fornøyd med resultatet og tilbakemeldingene, sier Nyheim i pressemeldingen.

– Det forbløffet oss litt

Han sier at de er opptatt av at alle ansatte forstår bakgrunnen og kjernen i den endringsprosessen de har startet.

Slik ser hilsenen fra sjefen ut.
Slik ser hilsenen fra sjefen ut.

De 5100 unike filmene har nærmere 9500 visninger.

– Det forbløffet oss litt. Sammen med Storm 121 har vi klart å skape den «wow»-effekten vi var ute etter. Dette viser kraften i denne typen innovativ videoteknologi, sier han i pressemeldingen.

Tidligere har videoteknologi blitt tatt i bruk av DNB-sjef Kjerstin Braathen da hun presenterte seg selv overfor samtlige DNB-ansatte. Også virksomheter som Coop, Sopra Steria og Nordic Choice har tatt den norsk-utviklede teknologien i bruk i sin internkommunikasjon.

Powered by Labrador CMS