I september tiltrer Anders Berg-Hansen, sollen som kommunikasjonssjef i Hydro Rein.
I september tiltrer Anders Berg-Hansen, sollen som kommunikasjonssjef i Hydro Rein.

Anders går fra Statkraft til Hydro Rein

Den tidligere rådgiveren får ansvaret for å lede kommunikasjon og myndighetskontakt i Norge og internasjonalt.

Publisert Sist oppdatert

Anders Berg-Hansen går fra jobben som rådgiver til CEO-en i Statkraft til å bli leder for kommunikasjon og myndighetskontakt i Hydros fornybarselskap Hydro Rein

Hydro Rein:

  • Hydro Rein ble etablert i 2021 og har nå en portefølje på 20 fornybar-prosjekter under utvikling i Norden og Brasil. Prosjektene utvikles i partnerskap med andre store energiaktører som Equinor, Scatec og Green Investment Group.
  • Hydro Rein er en strategisk satsing i Hydro, som leverandør av fornybar energi og -løsninger for energieffektivisering til industrien.

– Vi er superfornøyde med å få Anders inn som kommunikasjonssjef. Han har bred kommunikasjonsbakgrunn, solid strategisk teft og kan fornybarbransjen på inn- og utpust, sier leder av Hydro Rein, Olivier Girardot, i en pressemelding tirsdag.

Berg-Hansen får ansvaret for å lede alt arbeidet med kommunikasjon og myndighetskontakt i Norge og internasjonalt.

– Jeg har personlig fulgt Anders fra sidelinja helt siden han back in the days ble utpekt av DN, som et av de største talentene i kommunikasjonsbransjen. Han kommer til å spille en viktig rolle i å bygge selskapet og kulturen vår videre, og det blir en glede å få ham med på laget.

Den påtroppende kommunikasjonssjefen tiltrer stillingen 1. september, og kommer sist fra Statkraft hvor han har hatt flere ulike roller. Berg-Hansen har også jobbet for blant andre Virke og Hill + Knowlton.

Powered by Labrador CMS