Sommervikar Anders Ringen og Bid Manager B2B Sema Melissa Kalayci i Elkjøp.
Sommervikar Anders Ringen og Bid Manager B2B Sema Melissa Kalayci i Elkjøp.

Anders er pressevakt i sommer: – Spennende i en så stor bedrift

Anders Ringen synes både kommunikasjon og markedsføring er spennende å jobbe med.

Publisert Sist oppdatert

I sommer er det Anders Ringen som styrer sjappa som Elkjøps pressevakt. Overfor KOM24 svarer han på noen spørsmål om sommervikariatet sitt:

Hva er dine arbeidsoppgaver i sommer? 

– I sommer er jeg pressevakt for Elkjøp i kommunikasjonssjefens vel fortjente feriefravær. Og som vanlig er jeg ansvarlig for sosiale medier. Selv om det er sommerferie og «dødtid» er det ingen grunn til at sosiale medier-kanalene til virksomheten skal stagnere. Også i ferien er vi på telefonen og sjekker Facebook, Insta eller TikTok – da har det verdi å være aktiv og synlig. 

Sommervikarer

KOM24 vil gjerne snakke med flere vikarer som jobber med kommunikasjon eller markedsføring i sommer! Har du tips? Send en e-post til tips@kom24.no

-------------------------

Hvorfor ville du ha akkurat denne sommerjobben?

– Som «gammel» kommunikasjonsrådgiver gone markedsfører, er det gøy å fortsatt ha en fot på innsiden av kommunikasjonsdøra. Spesielt spennende er det i en så stor bedrift som Elkjøp som jevnlig preger mediebildet. Læringskurven er eksponentiell. 

Hva er mest spennende med å jobbe med kommunikasjon? 

– Som pressevakt jobber jeg kun med reaktiv mediehåndtering. Derfor setter jeg pris på at henvendelsene som kommer fra journalister ikke er av den spennende sorten. 

Er dette noe du kan se for deg å jobbe med framover? 

– Aldri si aldri! Jeg skiftet beite fra potetstillingen «kommunikasjonsrådgiver» til markedsføring og sosiale medier for et års tid siden, og jeg trives utrolig godt med å kunne fordype meg i ett emne. Særlig noe som er så gøy som SoMe og kommunikasjon på brukernes premisser. 

– På sikt tar jeg kanskje med meg det jeg kan om SoMe og målgruppetilpasset kommunikasjon inn i en bredere stilling i kommunikasjonsfaget. Det er tross alt et veldig diffust skille mellom fagene kommunikasjon og markedsføring.

Powered by Labrador CMS