André Skjeggestad vender tilbake til Spoon etter sju år borte.
André Skjeggestad vender tilbake til Spoon etter sju år borte.

Spoon-retur for kreatør André Skjeggestad etter sju år

– Noen av mine tidligere kolleger er fremdeles i Spoon, og de har jeg savnet å jobbe med.

Publisert

André Skjeggestad jobbet i Spoon som kreatør og distribusjonsspesialist frem til 2016. 

Siden har han vært konseptutvikler og tjenestedesigner i teknologibyrå, samt medgründer av HR-selskapet Huma, der han har vært markedssjef og kreativ leder. 

Nå gjør han altså comeback i det strategiske og kreative kommunikasjonsbyrået Spoon som kreatør og digital rådgiver.

Det melder byrået i en pressemelding.

– Noen av mine tidligere kolleger er fremdeles i Spoon, og de har jeg savnet å jobbe med. Samtidig har byrået vokst noe voldsomt siden sist, og det er masse nye folk der som jeg gleder meg til å bli kjent med. Det føles på en måte som noe kjent og noe nytt samtidig, sier Skjeggestad i pressemeldingen.

Skjeggestad gleder seg til å være en del av et byrå igjen, og til å jobbe med flere prosjekter samtidig. Han tror den sju år lange lufteturen har gjort ham til en bedre rådgiver.

– Jeg har lært mye jeg tror jeg får god bruk for fremover. I Huma fikk jeg bygge en merkevare, en digital markedsføringsmaskin, og fylle denne med innhold. Og så er jeg sikker på at jeg har plukka opp noen ting fra tech-verden som kan være verdifullt å bringe til bordet både for Spoon og for oppdragsgiverne våre, sier Skjeggestad. 

Byråleder Siv Tonje Solfjeld sier i pressemeldingen at hun er begeistret for erfaringen Skjeggestad tar med seg tilbake. 

– Det er alltid veldig gøy med medarbeidere som kommer tilbake til oss. Det er bra å teste andre jobber og miljøer, særlig for dem som har hatt Spoon som sin første jobb. De får erfaringer og kompetanse som gjør dem til enda mer verdifulle når de kommer tilbake. André kommer med nyttig erfaring fra tech og start-up-miljøer. Det er kunnskap som vi gleder oss til å dra nytte av, sier hun.

Powered by Labrador CMS