Fra venstre: Knut Skjevrak, Andrea Holtet, Ludvig Sebastian Engelsen Lynum og Lars Mæhle.
Fra venstre: Knut Skjevrak, Andrea Holtet, Ludvig Sebastian Engelsen Lynum og Lars Mæhle.

Her er sommervikarene i Geelmuyden Kiese: – Intensiv opplæring

Fire unge mennesker med ulik bakgrunn bidrar hos GK i sommer.

Publisert

Severin Roald er administrerende direktør i Geelmuyden Kiese. I år har de fire sommervikarer.

– GK har i alle år rekruttert de største talentene i bransjen og vi skal fortsatt være et fyrtårn for utvikling. Gjennom å være intern i GK får man intensiv opplæring i kommunikasjonsfaget og får nyttig erfaring fra hverdagen i et byrå, sier Roald til KOM24. 

Knut Skjevrak (23) er inne i sin tredje uke som intern i Corporate. Han er ferdig i 3. klasse på Industriell Økonomi og Teknologiledelse på NTNU, og har vært på utveksling til University of California, Berkeley i USA og The University of Queensland i Australia. 

Sommervikarer

KOM24 vil gjerne snakke med flere vikarer som jobber med kommunikasjon i sommer! Har du tips? Send en e-post til tips@kom24.no

Andrea Holtet (23) har en bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Norwegian School of Economics (NHH) i Bergen, og skal til høsten ta master i International Management gjennom CEMS programmet ved NHH og University of St.Gallen.

Holtet har tidligere også vært på utveksling i USA, Nepal og Italia. I sommer er hun intern i Corporate hos oss i GK. 

Ludvig Sebastian Engelsen Lynum (25) har akkurat startet sin internperiode hos GK i Corporate. Til høsten begynner han på sitt fjerde året ved NHH. 

Han har bakgrunn fra Hærens befalsskole med flere år i Forsvaret. Tidligere har han drevet festival i Bergen og vært kommunikasjonssjef for NHH-Symposiet. 

Lars Mæhle (26) er intern i hos oss i Public Affairs. Han er i sitt femte år som student på Norges Handelshøyskole (NHH), og har erfaring fra ungdomspolitikk og studentforening.

– De blir eksponert for mange ulike oppgaver og vi sørger for at de opplever både vekst og læring i de ukene de er hos GK. Mange får også fast ansettelse, legger Severin Roald til.

Powered by Labrador CMS