Andrea Kilen blir kommunikasjonsdirektør i Mattilsynet
Andrea Kilen blir kommunikasjonsdirektør i Mattilsynet

Andrea Kilen blir kommunikasjonsdirektør i Mattilsynet

Begynte i jobben alt 1. mai.

Publisert

Siden mai i fjor har Mattilsynet vært i gang en stor endrings- og utviklingsprosess. Hensikten er å få et enda mer målrettet, forutsigbart og brukerorientert tilsyn. Tilsynet ønsker at kvaliteten i forvaltningen skal opp og mener at digitalisering er nødvendig for å få det til.

Det var totalt 26 søkere på den nye direktørstillingen, men det var Andrea Kilen som stakk av med jobben.

Det melder Mattilsynet i en pressemelding, fredag.

Kilen er utdannet journalist, og har erfaring fra blant annet NAV og Politidirektoratet. Kilen vikarierte i 2020 som kommunikasjonsdirektør i Mattilsynet, og har etter det jobbet som fagdirektør ved Mattilsynets hovedkontor.

Dette er del av en pågående utvikling og nå har Mattilsynet endret struktur ved hovedkontoret. Det er opprettet fem nye avdelinger, og nye direktør er nå tilsatt. Kilen er en av fem som har fått jobb.

– Jeg er svært godt fornøyd med den nye direktørgruppen ved Mattilsynets hovedkontor. Sammen med resten av organisasjonen, skal vi framover levere enda bedre på vårt verdifulle samfunnsoppdrag. Målet er å bli mer brukerorientert, ved å tilby bedre og flere digitale tjenester, ha bedre dialog med næringene, samt å ha en mer risikobasert, målrettet og effektiv kontroll, og økt bruk av data og analyse, sier administrerende direktør i Mattilsynet, Ingunn Midttun Godal, i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS