Nina Kjeøy, konstituert kommunikasjonssjef i Nord Universitet.

Nina Kjeøy konstitueres som kom-sjef ved Nord universitet

Fra 1. august gikk kommunikasjonssjef Andreas Førde over i en ny rolle for å jobbe i omstillingsprosjektet ved Nord universitet. Nina Kjeøy konstitueres i stillingen som kommunikasjonssjef.

Publisert

Nord universitet står i en prosess med å tilpasse driften til reduserte økonomiske rammer. 

For å styrke dette arbeidet går Andreas Førde inn i omstillingsprosjektet på fulltid, og ut av stillingen som kommunikasjonssjef.

– Etter flere år som kommunikasjonssjef, har jeg den siste tiden kjent på et ønske om nye utfordringer. Heldigvis så åpnet det seg en mulighet for dette ved at jeg går inn i en ny rolle for å styrke arbeidet i omstillingsprosjektet, sier Førde i en pressemelding.

Rektor Hanne Solheim Hansen er fornøyd med løsningen som er valgt, og mener at timingen er god.

– Vi står midt i en krevende omstillingsprosess som vi er nødt til å lykkes med, og jeg er svært glad for at vi får styrket omstillingsarbeidet ved å få Andreas Førde inn i prosjektet på fulltid. Førde har hatt en sentral og viktig rolle i ledelsen ved Nord, og han har stått støtt i rollen som kommunikasjonssjef, sier Solheim Hansen.

Nina Kjeøy blir konstituert i stillingen som kommunikasjonssjef fra 1. august. Hun har lang og bred kommunikasjonserfaring blant annet fra journalistikk, kommunikasjonsarbeid i Statens vegvesen og har ledererfaring. 

Kjeøy jobber i dag som teamleder for kommunikasjon ved Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag ved Nord universitet.

– Nina Kjeøy har den riktige erfaringen og kompetansen til å kunne gå rett inn og ta over som kommunikasjonssjef. Vi er i en omstillingsfase og skal bygge ny kommunikasjonsavdeling. Hun kjenner universitetet godt, og har offensive tanker om hvordan kommunikasjonsarbeidet ved Nord skal utvikles videre, avslutter Solheim Hansen.

Kjeøy konstitueres i stillingen for ett år.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS