Ane Løvereide er ny innholdsrådgiver i Furore. Her sammen med byråleder Frida Marie Grande.
Ane Løvereide er ny innholdsrådgiver i Furore. Her sammen med byråleder Frida Marie Grande.

furore styrker laget med ny innholdsrådgiver

Ane Løvereide går inn i en 50 prosent stilling.

Publisert Sist oppdatert

I januar ble det kjent at Frida Marie Grande gikk inn som byråleder i Furore Social AS. Byrået fokuserer på organisk innhold i sosiale medier.

Nå har furore ansatt Ane Løvereide som innholdsrådgiver.

– Det er veldig stor stas å få Ane med på laget! Dette er en dame som har skikkelig teft for god, visuell kommunikasjon. I tillegg har hun kompetanse på det vi i Furore er aller mest opptatt av, nemlig godt organisk innhold i sosiale medier, sier byråleder Frida Marie Grande.

Løvereide er utdannet journalist, og har erfaring fra redaksjon-, byrå- og foreningsverdenen.

– Vi kom faktisk i kontakt gjennom DM på Instagram. Det er gøy at kanalene vi jobber med også kan brukes til å oppdage og rekruttere flinke folk.

Femdoblet antall Insta-følgere

Løvereide er kommunikasjonsansvarlig for Endometrioseforeningen, og har sørget for at de har femdoblet antall følgere på Instagram og doblet antall betalende medlemmer i foreningen. Denne jobben skal hun fortsette med ut året, mens hun jobber 50 prosent i Furore.

– Jeg syns det var skikkelig kult å bli kontaktet av Frida og Furore. Det er veldig gøy når arbeidet man gjør blir lagt merke til. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med både Furore, kollegaene våre i Sannum & Bergestuen og alle de spennende kundene som jeg skal få lov til å jobbe med, sier Ane Løvereide.

Grande forteller at pågangen siden oppstart har vært stor.

– Vi trenger derfor flere hender, og Ane er allerede godt i gang med å jobbe på et prosjekt som er spesielt kult, nemlig innholdsproduksjon for begravelsesbyrået Fonus. Dette er en kunde vi syns det er skikkelig gøy å samarbeide med.

Kommunikasjons- og sosiale medier-strategi er allerede på plass.

– Nå har vi akkurat kommet i gang med å bygge opp kontoene deres med innhold. Å bidra til at det blir litt enklere å snakke om døden, er en spennende og meningsfylt oppgave som vi ser fram til å jobbe videre med, forteller Grande.

Powered by Labrador CMS