Kim Søyland og Anett Skjønneborg lanserer PR- og kommunikasjonsbyrået Peacock.

Lanserer nytt PR-byrå

byOSLO-gründer Kim Søyland og Anett Skjønneborg lanserer PR- og kommunikasjonsbyrået Peacock.

Publisert

Kim Søyland, grunnleggeren av Søyland & Co og byOSLO Group, har i samarbeid med Anett Skjønneborg, grunnlagt PR- og kommunikasjonsbyrået Peacock.

Skjønneborg blir medeier og daglig leder i byrået. De opererer fra Oslo og tar sikte på å bli en strategisk partner for sine kunder, skriver de i en pressemelding.

– Vårt mål er å forme hvordan bedrifter kommuniserer sine merkevarer i et stadig skiftende medielandskap. Dette ønsker vi å gjøre ved å være en sparringspartner for våre kunder. Peacock er bygd opp ved et månedsabonnement så kundene har en «in- house PR»- og kommunikasjonsrådgiver de alltid kan kontakte, sier Skjønneborg.

– Ved å kombinere Søyland & Co sin ekspertise for effektiv drift og vekst, og Anetts innovative tilnærming til PR og kommunikasjon, ser vi et enormt potensial for Peacock, legger Søyland til.

Selskapet har allerede begynt å tiltrekke seg oppmerksomhet, og har kunder som Selvaag Prosjekt, 3stepIT, Oslo Event Hub, BRIST, Søyland & Co, og nysignerte Palett Food AS og Campall.

– Vi har hatt en utrolig god start, vi løper i møter og vi får stadig nye henvendelser. Det virker som om alle jeg snakker med setter pris på hva Peacock kan tilby, sier Skjønneborg.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS