Fra venstre: Sondre Godø Bjerknes, Kaja Josefine Larsen, Mathilde Spieler Palmers og Anette Jamtvedt, COO i Nucleus.
Fra venstre: Sondre Godø Bjerknes, Kaja Josefine Larsen, Mathilde Spieler Palmers og Anette Jamtvedt, COO i Nucleus.

Nucleus ansetter tre nye på design, innhold og PR

– I løpet av den første tiden har jeg fått økt forståelse for helheten av kommunikasjonsfaget og jeg gleder meg til fortsettelsen.

Publisert

Det sier Sondre Godø Bjerknes, en av tre ny-ansatte i Nucleus.

– Vi er stolte over å kunne styrke laget ytterligere med Kaja, Mathilde og Sondre! Vi får stadig flere forespørsler fra virksomheter som ønsker bistand i hele bredden av kommunikasjonsfaget. Da er det ekstra fint å kunne utvide kapasiteten innenfor ulike fagdisipliner på huset med disse dyktige personene, sier Anette Jamtvedt, COO i Nucleus i en pressemelding.

Kaja Josefine Larsen kommer fra Norsk Helsenett hvor hun blant annet har jobbet med visuell kommunikasjon, illustrasjoner og videreutvikling av visuell profil både for Helsenorge og Norsk helsenett. I Nucleus går hun inn i stillingen som digital designer.

Sondre Godø Bjerknes tar med seg erfaring fra PR-operatørene og Retriever, og blir ny kommunikasjonsrådgiver med spesielt fokus på PR og mediehåndtering.

Mathilde Spieler Palmers har startet i rollen som innholdsrådgiver, og har tidligere jobbet med kommunikasjon i Flying Culinary Circus og som multimedieprodusent i NRK.

Powered by Labrador CMS