Anita Krohn Traaseth.

Fra nå av kan du bare høre Anita Krohn Traaseths podkast hos Podimo

Podkasten har tidligere vært tilgjengelig på andre plattformer, men går nå eksklusivt over til Podimo.

Publisert

Det melder Podimo i en pressemelding, mandag.

I podkasten «Godt nok for de svina» er det nettopp arbeidslivet og karriere som står i sentrum. Siden etablering under Corona har den blitt Norges største karrierepodkast med over en million nedlastinger. Målet med podkasten er å inspirere og å forberede flere unge, og spesielt kvinner til å ta lederansvar.

– Med podkasten ønsker vi å gi større innsikt og kunnskap rundt hva lederansvaret faktisk innebærer og hvorfor det er viktig å være der makten sitter og beslutninger tas. Kvinner representerer fortsatt en minoritet her, sier Krohn Traaseth i pressemeldingen.

Hun lager podkasten sammen med Hege Janson Skogen.

I enkelte episoder av podkasten får de besøk av en gjest, som kommer med råd eller forteller om sine erfaringer og opplevelser fra arbeidslivet.

Lina Tandberg Martens, selskapets innholdssjef i Podimo syntes det er stor stas at Traaseth og Skogen nå skal produsere innhold hos Podimo.

– Vi gleder oss stort til å jobbe med Traaseth og Skogen. De er begge dyktige kvinner med forskjellig erfaring fra arbeidslivet som vil være til hjelp for både nyutdannede arbeidstakere til erfarne direktører, sier hun.

Powered by Labrador CMS