PR, kommunikasjon og mediestudentene fra Høgskulen i Volda som jobber med Transport & Logistikk 2021. Fv: Sondre Solbakken, Sander Rusten Hauge, Anna Skogen, Trym Bergan Solli.
PR, kommunikasjon og mediestudentene fra Høgskulen i Volda som jobber med Transport & Logistikk 2021. Fv: Sondre Solbakken, Sander Rusten Hauge, Anna Skogen, Trym Bergan Solli.

Volda-studenter har kommunikasjonsansvaret for årets Transport & logistikk-messe

De vil promotere konferansen gjennom sosiale medier, samt bidra med foto, film og artikler.

Publisert

– Vi gleder oss til å dekke konferansen. Det er svært lærerikt å få en slik praksis halvveis i utdanningsløpet, forteller Sander Hauge om praksisen sin, i en pressemelding.

– Strålende samarbeid

Fire mediestudenter fra Høgskulen i Volda (HVO) vil ha praksis under årets Transport & Logistikk konferanse. De vil promotere konferansen gjennom sosiale medier, samt bidra med foto, film og artikler.

I forkant av konferansen har studentene levert ut pressepakke til utstillerne av konferansen. Nå gjenstår publisering av innhold som blir å se de neste ukene på Facebook-siden til konferansen. Der har jobben vært å lage grafisk innhold og promotere i forkant av konferansen.

– Samarbeidet med studentene har for oss som arrangører vært strålende og gitt konferansen et nytt løft. Kompetansen som de innehar, er veldig nyttig – nå treffer vi våre konferansedeltagere også på nye sosiale plattformer som vi tidligere ikke har gjort. Vi har også fått positive tilbakemeldinger fra deltagere og utstillere som setter stor pris på mediepakkene som de har skreddersydd, forteller Jo Eirik Frøise som er prosjektleder for Transport & Logistikk 2021.

Ut i arbeidslivet

Kommunikasjonsstudentene fra Volda jobber i høst med flere konferanser, og bidrar mye med tekstproduksjon, video og publiseringshjelp. De skaffer seg kompetanse for å jobbe som informasjonsarbeidere, og dette er erfaring som er nyttig for enhver arbeidsplass.

– Studentene skal ut i arbeidslivet, og dette er noe vi tenker på hele tiden. Det preger måten vi underviser på – selv i teoretiske fag. Vi prøver iallfall, sier førstelektor Kristian Fuglseth ved Avdeling for mediefag ved Høgskulen i Volda.

Powered by Labrador CMS