Fra venstre: Jostein Magnussen (Netlife), Synnøve Svardal (TRY Bergen) , Ingrid Holstad (TRY), Anita Steinstad (Netlife Bergen), Einar Kirkebø (Netlife-gruppen), Kjetil Try, Kaare Øystein Trædal (TRY), Sindre Beyer (TRY), Camilla Ådland Jensen (Netlife Bergen) og Øyvind Storli Hoel (Netlife Bergen)

TRY kjøper 51 prosent av Netlife Bergen

– Bergen og Vestlandet er veldig riktig for oss.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Netlife Bergen blir et datterselskap av TRY, men Netlife Design skal fortsatt være med på eiersiden.

Det melder TRY i en pressemelding, torsdag.

– Vi ønsker å bygge videre på et spennende design-, strategi- og teknologimiljø i Bergen, sier Sindre Beyer, ny styreleder i Netlife Bergen.

Synnøve Vindheim Svardal i TRY Bergen og Øyvind Storli Hoel i Netlife Bergen.

– Vi vil fortsette å samarbeide mer fordi vi nå er sikre på at vi sammen kan levere unik verdi for kunder på Vestlandet og at vi oppnår mer sammen enn hver for oss. sier han i pressemeldingen.

Selv om TRY er majoritetseier, så beholder Netlife Bergen navnet og Netlife Design skal fortsatt være med som betydelig eier

– Netlife er fortsatt et selskap vi identifiserer oss med og derfor skal vi fortsette å hete akkurat det. Vi er en kjent spesialist på Vestlandet som vi nå skal utvikle videre sammen med TRY, sier daglig leder Øyvind Storli Hoel.

Netlife Bergen er snart 30 ansatte og deler lokaler med TRYs ansatte i Bergen.

– Vi vokser fordi vi får økt tillit hos våre kunder og bidrar til å skape tjenester og produkter som er viktig for at våre kunder skal nå sine mål, så nå planlegger vi å finne nye lokaler i Bergen sentrum avslutter Storli Hoel.

I tillegg til TRYs andel på 51 prosent, har tre gründere 19 prosent eierandel og Netlife Design sitter igjen med 30 prosent eierandel.

Powered by Labrador CMS