Jonatan Barstad, Anne Jorid Isaksen og Eirik Daleng er alle nye i Deadline.
Jonatan Barstad, Anne Jorid Isaksen og Eirik Daleng er alle nye i Deadline.

Deadline har ansatt fire nye

Nordnorsk byrå rekrutterer fra Sør-Norge.

Publisert Sist oppdatert

– Det er jo en litt artig timing, at det første vi gjør etter å ha vunnet anbudet for Nye Bodø, er å få to nye «søringer» i hus, sier leder for Deadline i Bodø, Katrine Mevatne i en pressemelding.

Nye Bodø er et samarbeid mellom næringsliv og kommune, med mål om å bygge og forsterke omdømmet til Bodø og Salten. 

Prosjektet ble startet allerede i 2010 og het da «Bodø i Vinden». 

Nå har altså Deadline sikret seg avtalen og har ansatt tre nye for å ta seg av alt de har å gjøre.

– Kort sagt så jobber vi for at unge voksne både i og utenfor regionen skal se på Bodø som et attraktivt bo- og arbeidssted, forklarer prosjektleder i Nye Bodø, Therese Forn. 

Hun er selv «hjemflytter» etter flere år i hovedstaden. 

De nyansatte er Jonatan Barstad (22) fra Tønsberg. Han er utdannet filmfotograf og har fagbrev i grafikerfaget og skal jobbe fra Bodø, mens Eirik Daleng fra Øyer i Gudbrandsdalen, skal jobbe som filmfotograf for Deadline Vesterålen. 

– Jeg har vært i Bodø før, siden jeg har litt familie her, men hadde aldri planlagt at jeg skulle bo her. Så det var jobbtilbudet fra Deadline som gjorde at jeg flyttet, forteller Jonatan Barstad. 

I tillegg har byrået hentet Malin Thoresen samt Anne Jorid Isaksen som prosjektleder.

Isaksen har utdanning innen ledelse og markedsføring, og kommer fra Stiftelsen Evangeliesenteret i Oslo, hvor markedsføring, planlegging og gjennomføring av eventer med opptil 2000 deltakere var en sentral del av jobben.

– Hvis du sier at du har Nord-Norges største kreative fagmiljø, så forventer jeg at det er mange ansatte med ulike kreative disipliner og kompetanse i organisasjonen, ikke fire personer med lik stillingsbeskrivelse. I dette tilfellet levde Deadline opp til beskrivelsen de hadde gitt seg selv, både gjennom nettsiden, sosiale medier og da jeg møtte dem på intervjuet, og da ble det et ja takk, sier Isaksen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS