Anorak har hentet inn produsent Colleen Christiansen og regissør og produsent Martin Iversen, og utvider avdelingen fra tre til fem personer.

Anorak styrker seg på filmproduksjon

– Det er en del av nesten alt vi gjør, og vi ser stor verdi av ha kompetanse internt som sitter tett på de kreative, sier konstituert byråleder, Kine Werenskiold.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Viktig for å svare opp kundenes behov, sier konstituert byråleder i Anorak, Kine Werenskiold i en pressemelding mandag, om nyansettelsene som styrker byråets film- og motionmiljø.

Anorak har hentet inn produsent Colleen Christiansen og regissør og produsent Martin Iversen, og utvider avdelingen fra tre til fem personer.

– Jeg har jobbet tett med Anorak i mange år, og har alltid beundret jobbene de gjør og folka de er, så det er en glede å få være med på laget med så flinke folk og være med på å bygge opp et nytt kompetanseområde i byrået, sier Christiansen.

Hun kommer til Anorak fra One Big Happy Family og har i flere år vært i Sagveien Resort, både som produsent og som daglig leder.

– Alltid ekstra stas

Iversen kommer fra produksjonsselskapet På Film, som han selv var med å starte sammen med Ole Martin Elvestad i 2016. Han har lang erfaring med film- og reklameproduksjon, og har tidligere samarbeidet med Anorak på jobber for blant annet XXL og Dagens Næringsliv.

– Det har alltid vært litt ekstra stas å få en filmbrief fra Anorak. Til slutt var briefen å bygge opp en filmavdeling i byrået, og å være helt i nærheten av idékokinga, blant de skarpeste, mest kreative og talentfulle folka i bransjen.

Han beskriver det som en utfordring og mulighet han måtte ta.

– NoA har bygget opp sterk kompetanse på film i våre naboland, og det er inspirerende å lære fra de som har fått det til. Det unike samarbeidet i NoA åpner for mange spennende muligheter fremover, sier Iversen, som begynte i Anorak i januar, i samme melding.

– Påvirker hvordan vi vokser

Tidligere denne måneden ble det kjent at Torgeir Vierdal gir seg som byråleder i Anorak. Werenskiold som er konstituert byråleder, mener filmkompetanse er vesentlig om man skal være en totalleverandør av kommunikasjon i dag.

– I Anorak har vi alltid vært opptatt av å utvikle oss med kompetanse som styrker og kompletterer den kreative kjernen vår, og som gjør at vi kan skape kommunikasjon folk får med seg, bryr seg om og som gir effekt. Det er en annen øvelse i dag enn det var for noen år siden, og påvirker hvordan vi vokser. De siste årene har vi fått inn spisskompetanse på sosiale medier, innhold og brand activation, og nå styrker vi oss ytterligere på film.

Hun mener om man skal være en totalleverandør av kommunikasjon i dag, kommer man ikke utenom levende bilder i en eller annen form.

– Det er en del av nesten alt vi gjør, og vi ser stor verdi av ha kompetanse internt som sitter tett på de kreative. Derfor er vi glade for å ha fått Martin og Colleen på laget. Ikke bare er de fine og flinke folk, de gjør at vi kan løse mer innad i byrået og lettere snu oss rundt. Slik blir vi en bedre samarbeidspartner for kundene våre. Så skal vi fortsatt samarbeide med eksterne miljøer, produksjonsselskap og regissører, slik vi gjør i dag.

Totalt teller film- og motionmiljøet i Anorak nå fem personer. Iversen og Christiansen går inn I gruppen som allerede består av Erlend Dal Sakshaug, Darri Thorsteinsson og Nøkkvi Thorsteinsson.

Powered by Labrador CMS