– Jeg føler meg utrolig heldig som får lov til å komme tilbake til den fine gjengen i Anorak.

Etter fire år i NRK vender Marianne «hjem» til Anorak

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg føler meg utrolig heldig som får lov til å komme tilbake til den fine gjengen i Anorak. Her har det skjedd mye siden sist, og jeg gleder meg til å bli kjent med både nye folk og kunder. Og ikke minst til å finne min «take» på rådgiverrollen, sier Marianne Skøien Krognes i en pressemelding.

Ledergruppen

Skøien Krognes går inn i rollen som rådgiver, og skal i tillegg bidra inn i byråets satsning på aktivisering i digitale kanaler.

I NRK jobbet Skøien Krognes som kommunikasjonsrådgiver i Marked- og kommunikasjonsavdelingen. Det siste året har hun sittet i avdelingens ledergruppe og ledet arbeidet med internkommunikasjon.

– Jeg har fått prøvd meg på mye nytt, utviklet meg faglig og blitt kjent med mange fine folk. I tillegg har det vært spennende og lærerikt å være en del av en stor organisasjon – og bransje – i kontinuerlig endring. Jeg kommer til å ta med meg mye videre inn i rollen som rådgiver og tror og håper at erfaringene jeg har gjort de siste årene vil gjøre meg til en enda bedre samarbeidspartner for kundene jeg skal jobbe med, sier hun i pressemeldingen.

Stolt

Torgeir Vierdal, byråleder i NoA Anorak, sier han er stolt over å få Skøien Krognes tilbake til seg.

– I ti år har jeg hatt privilegiet det er å lede Anorak. I alle disse årene har vi som kollegaer hatt fokus på å skape et miljø og en kultur som utfordrer, utvikler og skaper. Derfor er vi veldig stolt over at Marianne har valgt å komme tilbake til oss, sier han.

Powered by Labrador CMS