Therese Johaug lanserer ny sko, ANTI Hamar er med på lanseingen.

ANTI Hamar samarbeider med Hoka og Therese Johaug

Hoka lanserer nytt samarbeid med Therese Johaug og inviterer samtidig folk inn i løpeuniverset RUN.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Hoka-fans er kunnskapstørste og ganske nerdete iblant. På Run.no finner de siste nytt om Hoka-modeller og intervjuer med en rekke større influensere og sportsprofiler som Tiril Eckhoff og Therese Johaug, sier Tor Hernan Floor, rådgiver og kundeansvarlig på prosjektet i en pressemelding.

Utviklet design og digitalt økosystem

For å bygge kjennskap og interesse rundt Mach 4 Johaug Edition, har RUN og Hoka samarbeidet med ANTI Hamar, for å utvikle en kampanje som vil bli vist på TV og i digitale flater i desember.

ANTI Hamar har også utviklet design og digitalt økosystem til Run.no, et løpenettsted som skal hjelpe brukerne til å få bedre kjennskap og kunnskap om Hoka-produkter.

På bare noen dager har de gått fra å ikke ha noen følgere på Instagram til å ha 3500 følgere i dag.

På sikt er målet at RUN skal bli en innholdsplattform for løpeinteresserte, der man i tillegg til produktinformasjon, også kan lese relevante fagartikler og portrettintervjuer.

– Vi skal satse på godt content som treffer løpeinteresserte og iblant arrangerer vi eksklusive løpe-eventer. Det er bare å melde seg opp på nyhetsbrevet, sier Carl Jørgen Nordberg i Hoka.

Skal ta eierskap

Samtidig lanserer Hoka et nytt samarbeid sammen med skidronningen Therese Johaug som får distribusjon i Sport 1 og Anton Sport butikker over hele landet.

For å bygge kjennskap og interesse rundt Mach 4 Johaug Edition, har RUN og Hoka samarbeidet med ANTI Hamar, for å utvikle en kampanje som vil bli vist på TV og i digitale flater i desember.

– Det finnes vel ikke noe annet skomerke som det blir snakket like mye om som Hoka om dagen. Med base i Hamar har Calle og Elling bygget en imponerende markedsposisjon sier Kjetil Wold strategisk rådgiver i ANTI Hamar.

– Nå skal vi ta eierskap til det digitale økosystemet og samtalene som handler om sko, livsstil og trening. Da hjelper det selvsagt at Therese Johaug kommer med sin egen sko-modell avslutter Kjetil Wold i Anti Hamar.

Powered by Labrador CMS