NoA Ignites CEO, Kristine Bjørnstad, og App Shacks CEO, Joseph Dickenson.

NoA-eide App Shack utvider til Norge

Tidligere i år kjøpte NoA opp App Shack, det svenske teknologiselskapet spesialisert på utvikling av mobile apper. Nå kommer de til Norge.

Publisert

Det svenske teknologiselskapet App Shack utvider til Norge.

– Markedet har behov for sunn konkurranse, sier Kristine Bjørnstad, administrerende direktør i NoA Ignite, i en pressemelding.

NoA Ignite er allerede en stor aktør i det norske konsulentmarkedet, og Ruter, NorgesGruppen og SiO er blant deres største kunder.

– I apputviklingssammenheng står vi blant annet bak «Reiseklar» som ble lansert under pandemien, med reiseinformasjon og myndighetenes reiseråd på ett sted. Når App Shack nå lanseres i Norge med NoA Ignite som vekstmotor er målet å bli nummer én innen apputvikling i Norden, forteller Bjørnstad.

App Shack ble startet i 2013, og doblet omsetningen mellom 2020 og 2022 til 30 millioner svenske kroner, i tillegg til å nå et driftsresultat på 7,1 millioner SEK for fjoråret. 

Bjørnstad i NoA gleder seg til å kunne tilby noe nytt til sine kunder i Norge.

– Vi har i lang tid sett på App Shack med stor beundring og vært svært imponerte av hva fagmiljøet har fått til. Nå er vi stolte over å være en vekstmotor for App Shack i Norge, slik at vi i enda større grad kan bygge apper med kompromissløse kundeopplevelser på toppmoderne teknologier, sier Bjørnstad.

Powered by Labrador CMS