– Jeg har jobbet tett opp mot norsk presse i Apriil og Navigator, men har savnet å kunne gå litt utenfor det norske medielandskapets grenser
– Jeg har jobbet tett opp mot norsk presse i Apriil og Navigator, men har savnet å kunne gå litt utenfor det norske medielandskapets grenser

Marius skal jobbe med ekstern kommunikasjon i Yara

– Jeg har savnet å jobbe i the big league.

Publisert

– Jeg har lenge sett etter en veldig stor arbeidsplass, sier Marius Wærhaug Madsen til KOM24.

1. august startet han i ny jobb som communications manager i Yara. Arbeidsstedet hans blir på det norske hovedkontoret i Oslo. Der skal han jobbe med ekstern kommunikasjon mot både norsk og internasjonal presse.

CNN og BBC

– Jeg har jobbet tett opp mot norsk presse i Apriil og Navigator, men har savnet å kunne gå litt utenfor det norske medielandskapets grenser, sier han.

Han peker på at det er mange ting vi ikke har noen eksperter på i Norge, men som er i store medier som CNN og BBC.

– Tanken om å kunne jobbe med det er motiverende og samtidig et helt nytt område å lære om, sier han.

Madsen har de siste fem årene jobbet i Apriil som PR-rådgiver, helt fra selskapet het Navigator. Han har jobbet for over 40 internasjonale kunder som blant annet Airbus, VMware, IFS, Atea, Check Point Software, Salesforce, EPOS, Atea, IFS, og EVbox, men han har en stund drømt om å få jobbe med kommunikasjon fra innsiden i et mye større selskap og aller helst et norsk selskap.

– Når jeg søkte på jobben tenkte jeg at det var drømmejobben og håpte å overbevise dem om at jeg hadde verdifull kompetanse, sier han og drar fram at han har jobbet med en rekke internasjonale PR-kampanjer i mange år.

Forstår jobben fra starten av

– Det er en erfaring jeg skal ta med meg videre, sier han.

Han startet i jobben mandag denne uken og er foreløpig full av lovord om sin nye arbeidsgiver.

– Det har vært veldig, veldig hyggelig. Jeg føler at det er første gang jeg forstår jobben nesten fra starten av. Jeg føler at jeg har opparbeidet meg så mye kompetanse etter tolv år i bransjen og nå skjønner jeg hvorfor jeg er her. Og så har jeg blitt veldig godt mottatt av alle sammen, sier han.

Powered by Labrador CMS