F.v. Toro Andersen (It- & Event technican), Are Stemshaug (Head of Technical Production), Kemal Buljubasic (Storage and Logistics Manager) og Huy Nguyen (Technical Project Manager).

Toro Andersen går til JCP Event etter 20 år i IT-bransjen

– Å være en del av JCP passer meg perfekt, så nå skal jeg ha det gøy fremover!

Publisert

– Toro kan detaljer om ting vi andre ikke visste fantes, så han er et morsomt og kunnskapsrikt tilskudd til selskapet. I tillegg bidrar han sterkt til at vi kan levere høy teknisk kvalitet og kompetanse i prosjekter som gjør inntrykk på folk, sier Head of Technical Production i JCP, Are Stemshaug, i en pressemelding.

Andersen er opprinnelig maskinist fra Tromsø, og flyttet til Oslo på 80-tallet, og har hatt JCP på kundelisten tidligere.

Han tiltrer rollen som It- & Event technican i byrået, og har en forkjærlighet for blant annet gamle deiselmotorer, 3D-printere og datastyrte verktøymaskiner.

– Jeg elsker LED-skjermer og kan til tider kalle meg selv for en halvpedagogisk teknolog. Jeg liker event, og mener jeg er en rolig mann. Å være en del av JCP passer meg perfekt, så nå skal jeg ha det gøy fremover!, sier Andersen.

I tillegg til Andersen, er Huy Nguyen på plass i JCP-teamet. Nguyen har allerede bistått eventavdelingen i en årrekke som captivator innenfor både teknisk produksjon og større arena- og kongressproduksjoner.

Under koronaperioden var Huy viktig i arbeidet med å gjøre JCP Studio strømlinjeformet og bruksvennlig.

– Vi har vært så heldige å ha Huy på laget i snart ti år, og vi gleder oss til enda tettere samarbeid i minst ti år til, sier Stemshaug.

Powered by Labrador CMS