Lars Terje Grorud, Hanne Neby og Tore Belgum.
Lars Terje Grorud, Hanne Neby og Tore Belgum.

JCP med dobbel ansettelse før jul

Henter inn kokk og økonomimedarbeider.

Publisert

Etter flere år uten kantine, har JCP hentet inn den erfarne kokken Tore Belgum. Han har lang fartstid som kokk og baker, og har jobbet ved flere restauranter i Norge og Spania,, samt gitt ut flere bøker og drevet eget cateringfirma.

– Det er fantastisk å ha Tore på plass, og tilbakemeldingene fra de ansatte de første månedene har vært kjempepositive. Siden vi fikk lov til å komme tilbake på kontoret har vi vært uten kjøkken, og det er en skikkelig luksus å få kvalitetsmat servert på vårt splitter nye kjøkken hver dag, sier CEO Lars Terje Grorud.

Kokken selv er fornøyd med å ha kommet i gang.

– JCP har et flott arbeidsmiljø, som det har vært veldig fint å bli en del av. Folk er imøtekommende, og jeg har inntrykk av at de setter pris på maten min også, og det er jo alltid hyggelig! sier han.

Begrenser matsvinn

I tillegg til å være et fint tilbud til de ansatte, er det nye kjøkkenet også en viktig del av JCPs bærekraftsarbeid.

– Tore og kjøkkenet er en viktig del av bærekraftsarbeidet vårt på flere måter. Ikke bare øker det de ansattes trivsel at de nå endelig har et hyggelig sted å spise lunsj, og at de får god mat, men det er også et viktig ledd i å begrense matsvinnet vårt, sier Grorud.

Målet er et matsvinn lik null.

– Jeg serverer én rett hver dag, slik at minst mulig mat kastes. I tillegg må hver ansatt uken før melde fra om hvilke dager den påfølgende uken de skal ha mat, slik at jeg ikke lager mat til for mange. Restene pakkes i porsjonspakninger og settes i kjøleskapet, slik at sultne ansatte kan spise mer senere på dagen om de ønsker det. Målet er et matsvinn på null, og vi har ikke vært langt unna det de første månedene, sier Belgum fornøyd.

En god match

I tillegg til Belgum er også Hanne Neby på plass som ny økonomimedarbeider.

– JCP kunne tilby meg en variert og lærerik stilling i økonomiavdelingen til et svært spennende konsern. Her får jeg erfaring i en kreativ bransje, med høyt tempo og mange ulike prosjekter. JCP er også en arbeidsplass med et godt og sosialt miljø, noe som passer meg bra!

Hun har en bachelor i idrettsvitenskap fra University of Bridgeport i USA, og et årsstudium i økonomi og ledelse fra OsloMet. Hun har også jobbet tre år som klubbutvikler og ansvarlig for barneidretten i Frigg Oslo.

– Vi er veldig glade for å ha Hanne på plass. I tillegg til å gjøre en kjempejobb, har hun glidd rett inn i miljøet vi er så stolte av her i JCP, sier Grorud.

Powered by Labrador CMS