Silje og Maria Stenersen ble headhuntet som SoMe-ansvarlige.
Silje og Maria Stenersen ble headhuntet som SoMe-ansvarlige.

Sosiale medier-duo headhuntet til Synlighet

Silje og Maria Stenersen forlater Stenersen Media. – Jeg forsto fort at Synlighet var et ambisiøst byrå som ønsker å vokse og bli best på sitt felt.

Publisert

Byrået Synlighet styrker sin satsing på sosiale medier ved å hente inn duoen Silje og Maria Stenersen. De har siden 2019 drevet sosiale medier-byrået Stenersen Media i Bergen.

– Det er lett å tenke at man bare kan “slenge ut en post”. At da er SoMe-jobben fullført. Men om du ikke har gjort arbeidet med å forstå hvem du snakker til, hvilket budskap du vil formidle, hva du kan gi av verdi og hvordan du kan presentere det på en engasjerende måte – da kommer du ikke til å få resultatene du ønsker. Det er denne jobben vi har bistått bedrifter i Bergen med, og som vi vil fortsette med i Synlighet, sier Silje Stenersen i en pressemelding.

– Bedrifter som kun er på sosiale medier når de selv har noe å si, gjør det sjeldent bra. Og spesielt ikke når det er tydelig at de bare er der for å selge. Hverdagskommunikasjon er minst like viktig som de store kampanjene. For dette er med på å bygge merkevarekjennskapen, og ikke minst merkevarelojaliteten, legger hun til.

SoMe-spesialister

Søstrene blir en del av Synlighets avdeling i Bergen og trer inn i rollene som sosiale medier-spesialister.

– Jeg var ikke egentlig på jakt etter ny jobb, men fikk raskt et godt inntrykk av Synlighet sitt faglig sterke miljø, fokus på samarbeid, og at det er en plass jeg kan utvikle meg. Jeg forsto fort at dette var et ambisiøst byrå som ønsker å vokse og bli best på sitt felt, og dette var en reise jeg gjerne vil bli med på, legger hun til.

Administrerende direktør i Synlighet, Arnulf Røkke, er glad for å kunne ønske Silje og Maria velkommen, og ser ansettelsene som et ledd i å styrke satsingen på helhetlige leveranser.

– For å lykkes med markedsføring i dag, er det helt nødvendig å kommunisere med målgruppen der de er. På deres premisser. Kunnskap om målgruppen og hva som til enhver tid skal til for å engasjere i de ulike kanalene, er avgjørende. Silje og Maria blir viktige brikker i å levere styrket på dette området, sier Røkke.

Powered by Labrador CMS