– Vi betaler naturligvis for å være sponsor, men ønsker ikke å gå ut med summen.
– Vi betaler naturligvis for å være sponsor, men ønsker ikke å gå ut med summen.

inzpire.me sponser Vixen: – En anledning til å være synlige

Ønsker ikke å gå ut med summen.

Publisert

(GAMLE LOGEN, OSLO): Fredag går Vixen Awards av stabelen. Og i år er det 10-års jubileum, der priser i 15 ulike kategorier skal deles ut.

inzpire.me er en av syv sponsorer sammen med Specsavers, Maria Nila, IsaDora, Gamle Logen, Ole Henriksen og Blush.

– Over 70 prosent av influencere i Norge bruker inzpire.me, så for oss er Vixen en anledning til å være synlige i målgruppen og møte brukere av tjenesten vår, sier daglig leder Mats Lyngstad, til KOM24.

Riktig timing

Dette er første gang de er med som sponsor av Vixen Awards, fordi det er først nå selskapet har hatt kapasitet til å utforske verdien i sponsorat.

– Vi har i lengre tid vurdert å utforske verdien i samarbeid med relevante arrangementer, men det er først nå vi har hatt kapasitet til å legge ned nødvendig tid i det. Når vi først skal teste dette ut, så vil vi ha ressurser til å gjøre det ordentlig og kunne lære av det, og nå var timingen riktig.

Og dermed tok de kontakt med Vixen for å høre om det var muligheter for et samarbeid.

– Dagen i dag er en fin anledning til å la influencere få et ansikt på personer hos oss som de kanskje har mye med å gjøre gjennom plattformen vår, men som de aldri har hilst på i person. Dette er også verdifullt for teamet vårt.

Selskapet er synlig på de typiske flatene, med blant annet logo på materiale knyttet til arrangementet og sponsing av en pris.

– I tillegg vil vi ha en noen aktiviteter i lokalet under arrangementet, og vi vil teste ut hvordan vi på best mulig måte kan ta deltakelsen vår i Vixen ut i egne kanaler. Det viktigste er kanskje at teamet vårt er der for å møte profiler som de har jobbet med gjennom plattformen, og å knytte nye kontakter. Jeg håper det er mange som vil ha glede av det, både i teamet vårt og blant influencerne. Og så får vi se hva vi lærer nå som vi kan ta med oss videre, og avslutter:

– Vi betaler naturligvis for å være sponsor, men ønsker ikke å gå ut med summen.

Powered by Labrador CMS