Nye og eksisterende podkaster lanseres hos Podimo.

Podimo lanserer seks nye podkaster

– Med løftet om å firedoble porteføljen, sier vi også at vi skal åpne dørene for flere, sier Innholdssjefen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Podimo, den danske abonnementstjenesten for podkast og lydhistorier ble lansert i Danmark i 2019, og kom på banen i det norske markedet sommeren 2021. I fjor lanserte de 28 podkaster, og i februar i år ble det meldt at lydporteføljen skulle firedobles.

Innholdssjef i Podimo, Lina Tandberg.

– Fra vi lanserte i Norge har vi hatt som mål å tilby et bredt utvalg av innhold. Det er mange historier og personer som ikke er representert like godt i dagens lydlandskap, og det vil vi gjøre noe med. Med løftet om å firedoble porteføljen, sier vi også at vi skal åpne dørene for flere – i tillegg tilbyr vi et godt kuratert innhold til lytterne, sier Innholdssjef i Podimo, Lina Tandberg i en pressemelding.

Onsdag presenteres seks nye podkaster til Podimo, og i løpet av året vil det komme både eksisterende og nye podkaster, heter det videre i meldingen.

En av de seks nye podkastene er den eksisterende «Fødselspodden», som får ny programleder med Tuva Fellman.

Podimo presenterer også tre helt nye podkaster som «Janka og Lilli blir BFFs» med Janka og Lilli Bendriss, Thomas Numme med «Søndagsbrunsj» og Atle Pettersen og podkasten «En pappa i livet».

I tillegg vil flere eksisterende podkaster gå eksklusivt over til Podimo, blant annet Foodies med Emilie Voe Nereng, og True Crime podkasten Kriminalkrøniken fra Metro Sounds.

Powered by Labrador CMS