Niklas Baarli og Benjamin Silseth melder overgang til Podimo.
Niklas Baarli og Benjamin Silseth melder overgang til Podimo.

Podimo henter podkast-duo

– Livet fortsetter, selv som gift og det er like mange utfordringer i hverdagen, forteller ekteparet bak podkast-suksessen.

Publisert

Før Sofa-paret Niklas Baarli og Benjamin Silseth giftet seg, skulle podkasten «Baarli og Benjamin går til terapi», hjelpe dem med å rydde opp i alle problemer og tømme skapet for skjeletter.

Og etter at de giftet seg i september i fjor har ekteparet fortsatt med podkasten.

– Livet fortsetter, selv som gift og det er like mange utfordringer i hverdagen. Derfor har det vært utrolig fint å kunne fortsette med podkasten, og få en tredjepart inn til å se på problemene fra utsiden, forteller Niklas Baarli og Benjamin Silseth i en pressemelding tirsdag.

– Vi håper at dette skal gjøre oss bedre

Tirsdag melder det danske podkast og lydbok-selskapet Podimo, at de har sikret seg Baarli og Benjamin eksklusivt. Men før overgangen kommer det ukentlige bonusepisoder, og den første bonusepisoden er allerede ute.

Podkasten «Baarli og Benjamin går til terapi» har ukentlig invitert en kjent person som tar på seg rollen som parterapeut, og gir paret et eksternt syn på problemet som tas opp.

Tidligere tematikk i podkasten har vært forhold til ekser, vennskap, sex, sjalusi, hverdagsutfordringer, svigers, barn og økonomi.

Med overgangen til Podimo vil paret dedikere enda mer energi til podkasten, heter det i meldingen.

– Vi håper at dette skal gjøre oss bedre, og vi kommer til å ha spalter, spennende gjester og fortsette å ta opp problemer som vi håper andre kjenner seg igjen i. At vi blir en del av Podimo-gjengen er heller ikke noe negativt, og vi gleder oss veldig til å utvikle podkasten vår med dem, forteller podkast-duoen.

Powered by Labrador CMS