Hedrer John Arne Riise som en helt i EA SPORTS FC 24
Hedrer John Arne Riise som en helt i EA SPORTS FC 24

Hedrer John Arne Riise som en helt i EA SPORTS FC 24

Nylig ble John Arne Riiseavduket som en helt i det nye EA SPORTS FC 24-spillet. Helten har fått navnet «Den arktiske krigeren».

Publisert

– Som fotballproff får man av og til muligheten til å være en helt. Å se meg selv som 'Den arktiske krigeren' gjør meg stolt, sier John Arne Riise i en pressemelding.

For å hedre Riises venstre fot, har EA SPORTS samarbeidet med PR-operatørene og produksjonsselskapet Moxey, ved å lage en video som viser Riises målrettede treningsregime.

I oppveksten i Ålesund var Riises treningsregime preget av hans ukuelige motivasjon og dedikasjon. 

Regimet bestod av daglige løpeturer og motbakkesprinter, samt komplett fokus på å trene kun venstrefoten – til tross for trenernes oppfordringer om å trene begge beina.  

– Da vi fikk oppdraget om å finne et produksjonsselskap med lokal tilhørighet og som hadde mulighet å produsere en video på kort tid, falt valget naturlig på Moxey. Samarbeidet har gått smertefritt og resultatet ble utrolig bra, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene i pressemeldingen.

Videoen ble spilt inn i Haugesund i nærheten av, og på Avaldsnes stadion. Moxey, som driver med filmproduksjon og holder til i Stavanger, står bak produksjonen av videoen.

– Det har vært spennende å jobbe med en så stor profil og et internasjonalt selskap. Under filmingen viste Riise virkelig frem sine velkjente kvaliteter, han har vært en drøm å jobbe med, sier Håvard Hanasand, regissør i Moxey.

I videoen ser vi Riise gjennom flere spektakulære norske severdigheter og vakker natur, før han til slutt ender opp på en forlatt fotballbane der han slipper løs kraften i sin venstrefot og «Den arktiske krigeren» kommer frem.

 

Powered by Labrador CMS