Preikestolen har plutselig fått hodet til Erling Braut Haaland inngravert i seg.

EA SPORTS døper om Norge til Haa-land

Viser fram Norge i promovideo for eget spill.

Publisert Sist oppdatert

Den Norske Manchester City spissen, har fått æren av å være forsidestjernen av det nye coveret til det første EA SPORTS FC-spillet noen gang. 

For å feire dette har EA SPORTS produsert en turistlignende reklame som viser frem kjente norske landemerker og landskap som blir gjort om til «Haa-landskap», som forvandler hele Norge til Haa-land. 

Se bildeserie:

En av de mest spektakulære fotballnbanene i verden, Henningsvær stadion, har naturlig nok fjeset til Erling Braut Haaland i seg.
Selv kjølvannet til en fiskebåt ser ut som Erling Braut Haaland i Haa-land.
Fakkelmannen på Lillehammer har fått Erling Braut Haalands figur.
Nordlyset ser naturligvis ut som Erling Braut Haaland.
Preikestolen har plutselig fått hodet til Erling Braut Haaland inngravert i seg.

Det melder EA SPORTS i en pressemelding.

Gjennom pittoreske fjorder, dansende nordlys, den majestetiske Preikestolen og nydelige Henningsvær, blir Erling Haaland feiret som en enestående nasjonalskatt. 

Ryktene har gått lenge og KOM24 skrev om det alt for halvannen uke siden, men forrige torsdag ble det bekreftet at Erling Braut Haaland blir å se på coveret til EA SPORTS FC, tidligere kjent som FIFA.

– Enhver fotballspiller drømmer om å bli forsidestjerne. Jeg er stolt av å spille en så stor rolle i lanseringen av en ny æra av det verdensledende fotballspillet EA SPORTS FC. Den første gangen jeg holdt coveret i egne hender, var min første reaksjon – tenk deg om jeg kunne vist dette til meg selv for ti år siden, sa Erling Haaland i forbindelse med lanseringen av spillet.

Powered by Labrador CMS