Knut Guttorm Jermstad, tekstforfatter i HvabeHager.
Knut Guttorm Jermstad, tekstforfatter i HvabeHager.

Byrået i Trondheim utvider med ny tekstforfatter

Henter kompetanse på storytelling og rådgivning.

Publisert

Knut Guttorm Jermstad (29) er ansatt som tekstforfatter og innholdsprodusent i byrået HvabeHager.

Jermstad skal jobbe med tekst, idéutvikling og rådgivning med særlig vekt på historiefortelling. Selv ser han frem til å jobbe i et hardbarket tekstbyrå som satser på kunstig intelligens. 

– Skriving har alltid vært «min greie», og jeg gleder meg til å dyrke lidenskapen for tekst med dyktige kolleger, sier Jermstad i en pressemelding. 

– Ikke minst synes jeg det er rått at Camilla & Co har tatt en posisjon på ChatGPT og AI. Foreløpig ser vi nok bare konturene av hvordan AI kommer til å påvirke bransjen og yrket vårt, og det føles både riktig og viktig å jobbe med folk som sitter i førersetet på den utviklingen, sier han videre.

Han kommer fra stillingen som tekstforfatter og rådgiver i BERRE Kommunikasjonsbyrå. Her jobbet han i fire år, med alt fra kampanjer til filmmanus, SoMe-strategi, nettsider og magasin. 

Før det arbeidet han frilans som journalist i Avisa Sør-Trøndelag. 

– Knut har rukket å jobbe med tekst i nesten ti år, selv om han bare er 29. Han har enormt bred erfaring, god markedsinnsikt og et skarpt kreativt blikk. Det har stor verdi både for oss og for kundene våre, sier byråleder Camilla Hager.

Ifølge HvabeHagers nyeste tekstforfatter, føles det som at ringen er sluttet nå som han starter i byrået. 

– Egentlig har jeg hatt lyst til å jobbe i HvabeHager siden jeg satt på skolebenken. Byrået og særlig Camilla har lenge vært skrivende forbilder for meg, så jeg føler virkelig at jeg har havnet på rett plass.

Jermstad blir den syvende medarbeideren i HvabeHager.

Powered by Labrador CMS