«Kroppskunst mot Barnekreft» har fra tidligere år samlet inn over tre millioner kroner til Barnekreftforeningen
«Kroppskunst mot Barnekreft» har fra tidligere år samlet inn over tre millioner kroner til Barnekreftforeningen

Kroppskunst mot kreft har samlet inn millioner

For niende året på rad kjører Barnekreftforeningen i gang sin kampanje.

Publisert

«Kroppskunst mot Barnekreft» har fra tidligere år samlet inn over tre millioner kroner til Barnekreftforeningen og for niende år på rad har tatoveringsstudioer rundt om i landet meldt seg på innsamlingsaksjonen for å markere Den internasjonale Barnekreftdagen 15. februar. I år avholdes aksjonen førstkommende lørdag, 13. februar.

Det melder Barnekreftforeningen i en pressemelding.

Stor suksess

- Takket være ildsjeler og initiativ som «Kroppskunst mot barnekreft», har vi mulighet til bidra til forsking som gir kunnskap om bedre og mer effektiv behandling. Pengene er også med på å gi barn og ungdom med kreft og deres familier ulike tilbud for å mestre hverdagen, både under og etter en tøff kreftbehandling, sier daglig leder i Barnekreftforeningen, Trine Nicolaysen i pressemeldingen.

Den noe utradisjonelle innsamlingsaksjonen har vært en stor suksess tidligere år, og køene for å få en tatovering, har vært lange. De deltagende studioene har designet små motiver som de tatoverer og selger for 500 kroner. Pengene går uavkortet til Barnekreftforeningens arbeid.

Bestill på forhånd

- Tatoveringene og motivene skal gjenspeile barns evne til å uttrykke seg gjennom farger og fantasifulle tegninger, forteller Kari Kjelskau, initiativtaker bak «Kroppskunst mot barnekreft».

Alle som ønsker å tatovere seg til inntekt for barnekreftsaken, må i år bestille time i forkant. Noen av studioene vil i år kun selge prints

Powered by Labrador CMS