– Å begynne i GK føles litt som å komme hjem, sier Thor Morten Wangen.
– Å begynne i GK føles litt som å komme hjem, sier Thor Morten Wangen.

Geelmuyden Kiese henter standupkomiker Thor Morten Wangen

Skal jobbe innenfor fagfeltene PR, selskapskommunikasjon og myndighetskontakt, og har mer enn 70 sceneopptredener bak seg.

Publisert

– Å begynne i GK føles litt som å komme hjem. Jeg har alltid vært glad i språk og historiefortelling, og synes derfor at det er gjevt å få kombinert det med min interesse for samfunnsspørsmål. Jeg opplever også at GK har et unikt miljø for faglig utvikling i samspill med en kreativ arbeidskultur, som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med, sier Thor Morten Wangen i en pressemelding fredag.

Humor er en av kjerneverdiene

1. februar begynte han som rådgiver i Geelmuyden Kiese, og skal jobbe innenfor fagfeltene PR, selskapskommunikasjon og myndighetskontakt.

Wangen kommer fra Eierskapsavdelingen i Nærings- og fiskedepartementet, der han hadde ansvaret for årsrapporten for statlig eierskap. Tidligere har han blant annet jobbet som journalist i Kapital, hos den tyske industrigiganten BASF, og i Norsk-Tysk Handelskammer.

Han er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad, og har en grad i entreprenørskap fra Boston University. Han har også deltatt på Civita-akademiet i politisk filosofi.

Wangen er i tillegg aktiv standupkomiker, med mer enn 70 sceneopptredener bak seg.

– Sans for humor er en av GKs kjerneverdier, så der stiller Thor Morten veldig sterkt. Men han tar også med seg en imponerende faglig bredde, med både byråkratisk, journalistisk og kommersiell erfaring. Den type tverrfaglig forståelse er viktig i et samfunnsbyrå som GK, sier Managing Partner i Geelmuyden Kiese Norge, Marit Høvik Hartmann.

Powered by Labrador CMS