Benedicte Hilde Tandsæther-Andersen har nylig startet i jobben som kommunikasjonsrådgiver i EY.
Benedicte Hilde Tandsæther-Andersen har nylig startet i jobben som kommunikasjonsrådgiver i EY.

Benedicte har fått jobb i EY: – En helt fantastisk mulighet

Får ansvar for EYs internkommunikasjon i Norge.

Publisert

Benedicte Hilde Tandsæther-Andersen begynte 1.september i ny jobb som kommunikasjonsrådgiver i EY. Hun kommer fra stillingen som innholdsprodusent i Startup Norway.

– Der skrev jeg markedsføringstekster – primært for læringsprogrammer rettet mot investorer og gründere. Startup Norway sitt «univers» av læringsprogrammer - og programmer de utfører på oppdrag fra andre, for eksempel Innovasjon Norge, er ganske omfattende - så dette har gitt meg mye trening i å skrive for forskjellige målgrupper.

– Jeg var i Startup Norway i 2,5 år. Min vei inn i «startup-miljøet» startet som intern i nettavisen Shifter i 2017, som også har gründere og investorer som sine primære målgrupper. Dette var i seg selv 1,5 helt uvurderlige år – spesielt med tanke på hvor mange forskjellige folk jeg fikk muligheten til å møte og skrive om.

Verdifull kunnskap fra «startup-miljøet»

Tandsæther-Andersen har en bachelorgrad i journalistikk fra HiOA (Nå OsloMet) i tillegg til en bachelorgrad i kriminologi fra Universitetet i Oslo.

– Kriminologi-utdannelsen skiller seg kanskje litt ut fra annen erfaring jeg har, men studiet har bidratt til å gi meg interessante perspektiver på samfunnsstrukturer, forteller hun.

Nå går altså veien videre til EY.

– Å få jobbe i EY er en helt fantastisk mulighet! Spesielt erfaringene fra Startup Norway har vist seg å bli verdifulle denne første tiden i EY – for eksempel med tanke på engasjementet for bærekraft og å bygge selskaper og bedre samfunnsstrukturer. EY er dessuten et selskap som både har posisjon og ønske om å være ledende i store endringer som angår oss alle: Igjen må jeg nevne bærekraft og klima, men også satsningen på «fremtidens arbeidsplass». Det er både sunt og lærerikt for meg personlig å få utfordret meg selv på nye måter jeg kan formidle via tekst og bilder, samtidig som jeg tar i bruk erfaringer fra både Startup Norway og Shifter.

– Gleder oss stort

Som kommunikasjonsrådgiver i EY vil hun få ansvar for internkommunikasjon i Norge, i tillegg til å bli en del av det norske Newsdesk-teamet og det nordiske internkommunikasjon-teamet.

– Samtidig kommer jeg jo direkte fra «startup-miljøet»: Der er kunnskapsdeling og nye ansvarsområder en del av hverdagen, fordi folk ofte kan mye mer enn det de «avslører». Dette bygger i seg selv kompetanse hos mange flere enn hvis kun én person skal løse en utfordring – og dette er en verdi jeg tar med meg videre.

PR- og kommunikasjonssjef i EY, Frithjov A. Nerby, er glad for å få Tandsæther-Andersen med på laget.

– Vi i EY gleder oss stort over å ha fått Benedicte med på laget. Hun kommer med både visuell- og tekstkompetanse og samfunnsinteresse, som er en sterk kombinasjon hos en kommunikasjonsrådgiver. EY er et stort kompetansehus med over 8000 ansatte i Norden. God internkommunikasjon er en viktig suksessfaktor for oss, og her får Benedicte en helt sentral rolle, sier Nerby.

Powered by Labrador CMS