Erlend Horn, kommunikasjonssjef i Grieg Gruppen.

Erlend Horn er ny kom-sjef i Grieg Gruppen

Startet i jobben denne måneden.

Publisert

Erlend Horn har i en årrekke jobbet i Bergen kommune, både som byråd og som gruppeleder for partiet Venstre.

Nå er han i gang i jobben som kommunikasjonssjef i selskapet Grieg Gruppen.

– Jeg synes det er spennende å få jobbe i et så stort familieeid selskap. Grieg Gruppen opererer i viktige næringer for Norge som sjømat og shipping, og jeg hadde også lyst til å finne en jobb der jeg kunne lære noe nytt. 

– Samtidig har de gjennom blant annet Grieg Foundation med sitt betydelige samfunnsansvar og arbeid med bærekraft generelt bidratt til å gjøre verden til et litt bedre sted og ta oss mot det grønne skiftet. Det er noe jeg ønsker å være med på, skriver Horn i en e-post til KOM24.

Hans viktigste oppgave i startfasen vil gå ut på å synliggjøre Grieg Gruppens selskaper utad og vise offentligheten og myndighetene hva de driver med.

– I år feirer vi også 140 års jubileum, så der er det bare å hoppe på og lose prosjekter i havn på en god måte. I tillegg blir det en viktig jobb å styrke Griegs merkevare på en måte som ser selskapene på tvers, men samtidig ivaretar alles egenart, skriver han.

Horn har både vært sosialbyråd og senere byråd for finans, næring og eiendom. Han tar med seg mange erfaringer fra de siste syv årene, som han beskriver som krevende.

– Jeg tar med meg en del erfaringer knyttet til prosesser og jobbe med ulike typer mennesker, men også konkret kunnskap om politiske prosesser. I tillegg er jeg godt bevandret innen politikk, media, næringsliv og forsknings- og utdanningssektoren i Bergen og på Vestlandet, så jeg håper og tror den erfaringen vil være nyttig i min nye jobb.

Powered by Labrador CMS