– Jeg er skikkelig stolt av å få bli en del av dette laget og av å få jobbe sammen med så flinke folk, sier Elisabeth Skarsbø Moen.
– Jeg er skikkelig stolt av å få bli en del av dette laget og av å få jobbe sammen med så flinke folk, sier Elisabeth Skarsbø Moen.

Elisabeth Skarsbø Moen er ny direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon i Ruter

– Hun kan hjelpe oss til å posisjonere oss i et marked i endring, der vi må kommunisere godt med våre kunder og omgivelsene.

Publisert Sist oppdatert

Ruter får hentet inn en erfaren kommunikasjonsstrateg og mangeårig politisk journalist på laget, i Elisabeth Skarsbø Moen.

Hun er ansatt som direktør for samfunnskontakt og kommunikasjon.

– Hun kan hjelpe oss til å posisjonere oss i et marked i endring, der vi må kommunisere godt med våre kunder og omgivelsene. Elisabeth blir en viktig medspiller for å gjøre det mer attraktivt å reise miljøvennlig, sier administrerende direktør i Ruter, Bernt Reitan Jenssen, i en melding.

– Stolt av å bli en del av laget

Moen har lang erfaring fra arbeid med strategisk kommunikasjon knyttet til bærekraft i ulike sektorer, både som rådgiver i Zynk og i to år som Vice President Communication and Marketing i næringsklyngen Energy Valley.

– Ruter leder an i den digitale transformasjonen. Digitalisering er en av de viktigste driverne for å øke tempoet i det grønne skiftet, og jeg er skikkelig stolt av å få bli en del av dette laget og av å få jobbe sammen med så flinke folk, sier Moen.

Hun har også 20 år bak seg som politisk journalist, kommentator og debattredaktør i VG og NRK. Hun har også jobbet med digitalisering og digital omstilling i VG Mobil og i forbindelse med sammenslåingen av VG Nett og VG Papir.

Verden vil lære av Ruter

Hun mener løsningen på verdens klimaproblemer finnes i storbyregionene hvor over halvparten av verdens befolkning bor og over 70 prosent av klimagassutslippene kommer fra.

– Transportsektoren er avgjørende for at vi lykkes med å kutte utslippene, og Ruter er det selskapet som bidrar til nødvendig endring i vår region.

Hun mener Ruter er et innovativt selskap som byer over hele verden vil lære av.

Moen begynner i Ruter i januar 2023.

Powered by Labrador CMS